עבור לתוכן

צריך עזרה בזיהוי הליבה (R350 או R360)

Featured Replies

פורסם

קודם כל אני יגיד שעברתי על הנושא של הRadeon 9800 PRO וגם עשיתי חיפוש, אבל לא מצאתי את מה שחיפשתי...

בכל מקרה לי יש Sapphire Radeon 9800 PRO 128mb 256bit

אני יודע שכל ה MSI הם R360 וגם חלק מהsapphire...

אני צריך עזרה בזיהוי הליבה שלי.

בדיקה בsandra מראה ש:

Device Name - OEM Hardware ID : FUN_0, VEN_1002, DEV_4E48, REV_00

Device Name - ATI Technologies Radeon 9800 Pro (R350)

עכשיו כתוב של R350, אבל זה נמצא ב Device Name אז אני לא יודע עד כמה זה מדויק...

האם מישהו יודע האם זה אומר שהכרטיס שלי הוא באמת R350 או יכול להראות לי תוכנה אחרת שתראה לי בדיוק מה הליבה (אני זוכר שראיתי פה תוכנה כזאת, לא מצאתי אותה...)

פורסם

כרטיס ה9800pro מבוססי R360 הוו אחוז כן מכלל כרטיסי ה9800 שלה, הין בגרסאת הPCB הירוקה, והן באדומה. לכן אם לא קיבלת R360 אין זה מפתיע במיוחד.

פורסם
  • מחבר

זה לא מה ששאלתי...

אני יודע שזה סיכוי נמוך, אבל אני בכל זאת שואל, אז אם אפשר תשובה בבקשה...

פורסם

כתוב לך R350 אינני יודע עד כמה הבדיקה של סנדרה מדוייקת, בכל מקרה ללא הסרת הסינק לעולם לא תוכל לדעת בוודאות, אך אני חושב שהבדיקה של סנדרה מספיק מדוייקת ולכן יש לך 9800pro מבוסס r350. אתה יכול לנסות גם באוורסט או בתוכנת זיהוי המוצר של ATi.

פורסם
  • מחבר

תודה

אתה יכול לתת לי לינק לאוורסט בבקשה?

אני זוכר שראיתי פה תמונה של אוורסט שבו ראו

Chipset - R350, סתם נשמע לי יותר מדויק אז אני רוצה לבדוק...

פורסם

כל מידע שתקבל מתוכנה זו או אחרת על הליבה הוא לא בטוח ב100%, כי כל התוכנות האלו בסה"כ קוראות את המידע מהביוס של הכרטיס (ויש אפשרות שצרבו ביוס של R350 על כרטיס בעל ליבה R360). כמו שאמרו פה, הדרך הוודאית היחידה היא להסיר את ההיטסינק.

פורסם
  • מחבר

אוף

תודה בכל זאת

פורסם

באותו נושא , מה שורת הדריברים של כרטיס מבוסס ( R360 - MSI ירוק לדוגמה) תראה ?

פורסם

אין מה להסתבך... כרטיסי 9800Pro עם PCB של 9800 XT, עושים שימוש בליבת ה R360. אפילו אם הסנדרה או כל תוכנת ניטור אחרת אומרות שמדובר בליבת ה R350, שינוי הביוס יפתור את הבעיה הזו, אם זה מה שמציק לכם. הליבה היא ליבת R360.

ל PCBz הירוקים של MSI יש עיצוב ייחודי, וגם הם עושים שימוש בליבת ה R360.

פורסם
  • מחבר

יש אור בקצה המנהרה

אוקיי, ואין נראים ה PCB של XT?

לי יש Sapphire דרך אגב

פורסם

אהיה קולע עד כמה שאפשר, שקע ה D-SUB (השקע הכחול, אליו מתחבר מחבר האנלוגי של המסך שלך), הוא צר במיוחד ולא עבה כמו בכל כרטיסי המסך שהיו מוכרים לנו עד ליציאת הדורות האחרונים.

אם הוא צר, יש'ך PCB של XT, מה שאומר שיש'ך ליבת R360, אם הוא עבה, יש'ך PCB רגיל, עם ליבת R350.

תהנה.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

תודה אחי

בדקתי וכבר השוואתי בתמונות

http://www.firingsquad.com/media/hirez.asp?file=/hardware/abit_radeon_9800_xt_review/images/02.jpg

בהחלט יש לי כמו הימני!

כמו זה:

http://pcweb.mycom.co.jp/news/2003/10/03/15ll.jpg

(תודה על הציור, אבל עד שראיתי אותו כבר בדקתי בעוד מקומות)

עכשיו עוד שאלה

בהתחשב בעובדה שאני עומד לצרוב BIOS של XT, אני צריך לוודע משהו.

אין לי מושג בטמפרטורה של כרטיסי מסך... אז תגיד לי עד כמה זה נורמלי (לפי אוורסט):

GPU - 41 °C

GPU Ambient - 37 °C

פורסם

חוץ מלקוות שהעדכון יצליח ולא ימות לך הכרטיס, השאר נראה תקין. 8)

פורסם
  • מחבר

סחטיין, תודה על העזרה

במקרה שמחשב עדיין יעבוד אני יודיע פה עם זה עבד

פורסם

אה! :alcoholic:

נזכרתי, הדבר היחיד שרצוי שתוודא מהו סוג הזכרונות שיש'ך על ה PCB (זכרונות של הייניקס/סמסונג וכו'..) והאם הביוס שאתה עומד לצרוב מותאם להם, בד"כ מציינים לפני שאתה מוריד את הביוס... זהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים