פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים shoeyal נתן לי את הרעיון לסקר הנה היתרונות והחסרונות: CRT יתרונות: זמן תגובה נמוך, וגם טוב למשחקים ולצפיה בסרטים די זול לעומת ה LCD חסרונות: פולט קרינה, גדול ותופס מקום.. LCD יתרונות: קרינה אפסית ולא פוגעת בעיניים, תופס ממש קצת מקום חסרונות: עולה הרבה, זמן תגובה נמוך ופחות מתאים למשחקים מה הייתם מעדיפים?
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים מכיוון שאני לא מודע לאיך מסך CRT פוגע לי בעיניים או פולט קרינה(כי אני לא יושב עם מונה גייגר מול המחשב כל היום או משהו כזה)ואני בטח אחטוף סרטן מפלאפון,סיגריות,נרגילה או צ'יפס לפני שאניאחטוף סרטן מהמחשב, אני מעדיף CRT בהרבהועניין המקום לא מפריע לי בהרבה,למרות הנוחות שבאמת קיימת עםהLCD,אבל יש לי מספיק מקום לCRT עצום שיש לי (19 אינץ' גודל נצפה,לא גודל זכוכית)אז בעיית מקום מהבחינה הזאת אין לי ממש,ולכן רק CRT בשבילי(המסך איתי כבר כ4 שנים,שבק חיים פעם אחת [הספק כוח מת] והוחלף בכ200 ש"ח ועובד מצויין חוץ מזה)
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים מחבר אתה יודע מה זה TFT בכלל שאתה מוסיף אותו לסקר?!זה גם סוג של מסך לא?????למשל בלאפטופים כותבים "מסך 14" TFT " ....
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים הסקר הזה ממש לא לעניין, הכל עניין של שיקול כלכלי, ויכולת כלכלית. מסכי LCD איכותיים כיום עדיפים בכל דבר, גם למשחקים, מאשר מסכי הCRT. אבל מסך "LCD 17 איכותי יעלה בכפי 3 מאשר מסך CRT איכותי בגודל תואם. אם היו לי 10000 שקל, הייתי קונה "LCD 31 או איזה פלזמה נחמדה , ומשחק כמו מלך העולם מהמיטה. אך בעולם האמיתי אין לי עשרת אלפים שקלים ככה שכאשר אני יצתרך לקנות מסך, אני כנראה יסתפק ב"19 CRT איכותי.
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים מחבר רק דברים רעים יש לך לומר???מה הקשר לתקציב פה?!?!אני מדבר מה האנשים מעדיפים :LCD או CRT !!!נתתי יתרונות וחיסרונות על כל אחד מהם והם אמורים להחליט!!!ד"א אני רואה שיש 50:50 ...!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.