עבור לתוכן

תפסתי אלמנה שחורה + ושתי חומות (עדכון בדף 12)

Featured Replies

פורסם

עבר דיי הרבה זמן מאז "איציק" אבל התשוקה שלי לעכבישים לא תמה :smile1:, אתמול ירדתי להוריד את הזבל ומצאתי בחדר זבל באחת הפינות מלא קורי עכביש, שני עכבישים וביצים (השרצים שלו). בדקתי קצת באינטרנט עליהם

והבנתי שהם דיי ארסיים, והם ממין האלמנה השחורה. קצת נרתעתי מזה אבל לא חשבתי שזה יהיה כ"כ נורא, הבאתי מהמטבח קופסא

מפלסטיק (הזאת ששמים בה את הזיתים בסופר). ירדתי לשם בחזרה, חמוש בשקית ניילון (כדי שלא יוכלו לעקוץ אותי ..) ועם הקופסא המפורסמת.

פתחתי את הדלת וגיליתי עוד עכביש, קצת שונה טיפה יותר קטן, ומאחר שהוא היה על הריצפה והיה לטרף קל בשבילי מיד סגרתי עליו עם הקופסא והבאתי הביתה.

שמתי אותו בתוך צנצנת זכוכית עם כלמיני "אטרקציות" (גלילי נייר טואלת) וג'וק קטן שמצאתי שם למטה.

אך ליבי נטה לכיוון האלמנות :silly:, ירדתי ביום הבא (היום) חמוש עם אותו הציוד לתפוש כמה אלמנות (שאני לא

בטוח עד הרגע הזה אם הן אכן כאלה, אבל נגיד :)) ניסיתי לתפוס אחד אבל הוא מייד ברח, א"כ ניסיתי את השני, שהיה ליד הביצים (זאת היתה הנקבה ככל הנראה)

פירקתי לה את כל הקן עם הביצים >:D, בעזרת מקל ספונג'ה ולבסוף היא טפסה עליו (כנראה לנקום בי :silly:) זרקתי אותה ולכדתי אותה בקופסאת הפלסטיק.

עכשיו, מה שאני רוצה לדעת זה האם זאת באמת אלמנה שחורה. יש מישהו שידע לבטח ? כי לפי מה שהבנתי יש דיי הרבה סוגים על האלמנה ועכבישים

דומים. anyway, הנה תמונות תחליטו בעצמכם (את הראשון עדיין לא צילמתי, רק את ה"אלמנה") מצטער על האיכות, אבל היא זזה כל הזמן (הכ*בה):

1.jpg

2.jpg

3.jpg

עכשיו רק צריך שם, סוהא נשמע דיי אקטואלי ;D

• תגובות 172
  • צפיות 14.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לאלמנה השחורה יש שעון חול אדום על הבטן.

זה כנראה לא אחד כזה אבל בכול מקרה נראה ערסי מאוד.

אתה יודע למה קוראים לה האלמנה השחורה?

כי אחרי שהיא מסיימת להזדווג היא אוכלת את בן הזוג :s07:

תזהר שלא תשתחרר מהקופסא ותעקוץ אותך,חבל לי עליך ילד כול כך נחמד :nixweiss:

פורסם

אני לא בטוח אבל שמעתי שלא לכל האלמנות השחורות יש שעון חול אדום על הבטן אלא רק לסוג מסויים של אלמנה שחורה

והעכביש די דומה לאלמנה שחורה (לפי מה שאני זוכר מאיזה תוכנית בנשיונל ג'יאוגרפיק :P)

פורסם

אני לא חושב שזו האלמנה השחורה (לפי מה שהבנתי אין בארץ, אבל לך תדע), אבל אתה יודע שעקיצה של אלמנה שחורה יכולה להרוג?

אני גם לא חושב ששקית ניילון הייתה 100 אחוז מגינה מהעוקץ.

פורסם

פשוט חיה יפהיפיה.

פורסם

יש בארץ אלמנות שחורות, ושמעתי על מקרים של עקיצה.

וזה נראה לי די דומה לאלמנה שחורה, אבל אני שופט על פי מה שראיתי בכל מיני תוכניות בטלוויזיה. בכל אופן אל תקח שום סיכונים (למרות שאם תגיעה מהר לבית חולים אחרי עקיצה אתה תחיה) ותזהר עם זה, אחר שתסיים לשחק איתה תחזיר אותה לטבע (אבל הרחק מהבית שלך או של כל אחד אחר בעצם).

פורסם
  • מחבר

שמתי אותה בצנצנת מזכוכית עכשיו (יחד עם העכביש הראשון שמצאתי) + מצאתי כמה עכבישי תקרה ושמתי את כולם יחד.

מעניין לראות מה יקרא. קראתי עכשיו שלא לכולם יש את הסימן האדום, והרשת שלה היא מבולגנת כזאת, אז אני חושב שזאת

באמת אלמנה שחורה. הידד :yelclap: ( או שבעצם זה לא כ"כ חיובי ? :silly:)

פורסם

זה חיובי, כל עוד היא לא תברח ותעקוץ אותך כי אז חבל עליך ממש...

וזה חיובי כי זה סתם מגניב,לא בגלל משהו אחר

ואם אתה באמת רוצה לברר, אולי כדאי שתמצא לך איזה מישהו שבאמת

מבין בעכבישים (זאולוג או ביולוג או משהו לא יודע) ותראה לו את העכביש

או שתמצא את הזכר, תשים את שניהם ביחד שייזדווגו ותראה אם היא אוכלת אותו

סתם בלי קשר,

אבל אלמנה שחורה אינה החיה היחידה שאוכלת את בן הזוג לאחר ההזדווגות

אם אני לא טועה, גם גמל שלמה עושה את זה (או חגב? לא יודע,איזשהו חרק)

פורסם

חבל שאני מת מפחד מעכבישים!!! :kopfpatsch::s07::bash::nixweiss:

עכשיו יש לי סיוטים :(, באמת חיה מפחידה!

פורסם
:xyxthumbs: לשים אותם בקופסא אחת זה רעיון מצויין. עכשיו כל מה שנותר לעשות זה להביא חברים ולהמר על מי ישאר אחרון.
פורסם

מומלץ להביא גם פופקורן ומצלמה... :jump:

פורסם

אני זוכר כשהיתי ביסודי אני וחברים שלי כל יום הלכנו לתפוס עכבישים כאלה ביום הספנו בערך 10 מצאנו מלא ביצים והעכבישים לא היו ממש מסוכנים

פורסם
  • מחבר

יש לי כבר 3 עד עכשיו : )

A1.jpg

A5.jpg

A6.jpg

My baby : )

פורסם

אתה פשוט בן אדם מטורף...

אני רק רואה עכביש בטלוויזיה ואני נכנס ללחץ.... :nixweiss: (טראומת ילדות...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים