עבור לתוכן

האם ללכת על מפרט PCI-E או PCI/AGP רגיל?

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב בקרוב (5000-6000 ש"ח) ומתלבט האם ללכת על לוח אם אנפורס 3 (EPoX EP-8KDA3J או Gigabyte GA-K8NS) וכרטיס מסך Albatron GeForce 6800 או שלחכות ללוח אם Nforce4 ולקחת כרטיס מסך pci-e למשל Albatron 6600GT.

בקיצור - ללכת על pci/agp או שלהוציא יותר כסף/לחכות יותר זמן ולבנות מערכת pci-e?

פורסם

אני הייתי מחכה עם לא לחוץ אבל גם תלוי כמה היה עולה הלוח

פורסם

תלוי בצרכים שלך...

לדעתי 6600GT יספק אותך וכל גיימר סטנדרתי שרוצה שהממשחקים שלו ירוצו חלק.

וזה גם יוזיל את המערכת ב כ 600-500 שקל

6800 עולה 1800-1900

6600GT עולה 1200-1400

יתן לך חלון לעוד זיכרון , אולי הרדיסק יותר גדול צורב DVD

וכל מה שתבחר.

פורסם
  • מחבר

אבל השאלה (שאלות) היא בעצם כמה זמן ייקח עד שיהיה לוח אם Nforce4 למכירה בארץ, וגם מה יהיה המחיר שלו. יכול מאוד להיות שהקיצוץ במחיר בקניית ה-6600GT ייעלם (הלוח אם יעלה עוד 300-400 ש"ח).

אז כמה זמן ייקח בעצם ומה צפוי להיות המחיר של לוח אם pci-e (הכוונה היא למחשב AMD 64)?

וגם -  מישהו יכול בקצרה (או בהרחבה, בחירה שלכם :)) להסביר לי מה זה בעצם pci-e, מה היתרונות של זה (והחסרונות)? כל מה שהבנתי עד עכשיו (אם הבנתי נכון) זה שאפשר להוסיף כרטיס מסך נוסף למערכת pci-e במקום לעבוד רק  עם אחד.

פורסם

אבל השאלה (שאלות) היא בעצם כמה זמן ייקח עד שיהיה לוח אם Nforce4 למכירה בארץ, וגם מה יהיה המחיר שלו. יכול מאוד להיות שהקיצוץ במחיר בקניית ה-6600GT ייעלם (הלוח אם יעלה עוד 300-400 ש"ח).

אז כמה זמן ייקח בעצם ומה צפוי להיות המחיר של לוח אם pci-e (הכוונה היא למחשב AMD 64)?

וגם -  מישהו יכול בקצרה (או בהרחבה, בחירה שלכם :)) להסביר לי מה זה בעצם pci-e, מה היתרונות של זה (והחסרונות)? כל מה שהבנתי עד עכשיו (אם הבנתי נכון) זה שאפשר להוסיף כרטיס מסך נוסף למערכת pci-e במקום לעבוד רק  עם אחד.

1- יקח לזה איזה שבועיים לצאת בארה"ב

2- המחיר שלו היה 200 דולר לsli ו150 דולר לpci-e

pic-e זה חיבור כמו הagp לכרטיס מסך ואי אפשר להוסיף 2 כרטיסי מסך. ה2 כרטיסי מסך זה sli

פורסם
  • מחבר

תודה prelly, אם כך החלטתי סופית שאני הולך על מערכת pci/agp.

פורסם

תודה prelly, אם כך החלטתי סופית שאני הולך על מערכת pci/agp.

מערכת PCI/AGP :s05:

פורסם

אל תעשה שטויות טוב!!!

תחכה עוד קצת זמן... תחשוב על זה ש-nF4 גם יהיה חדיש יותר מבחינת פיצ'רים מה-nF3 250 וגם תוכל לחסוך כסף שתשקיע אולי בזיכרון יותר טוב...

הלוח הזה יעלה מקסימום עוד 150 שח (הגרסה הפשוטה, לא אולטרה ולא SLI), וה- 6600gt עולה היום 1250 שח (שזה 550 שח פחות מה-6800 הרגיל הכי זול שתמצא...)

תעשה את החשבון שלך...

אני הייתי מחכה (ואולי לוקח בחשבון גם +amd a64 3000 בסוקט 939 לאיזה אוברקלוק חביב...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים