עבור לתוכן

איזה 6800NU טוב יותר CLUB 3D? או LEADTEK?

Featured Replies

פורסם

אני שאלתי אתמול אם הPOWER COLOR טוב יותר מהLEADTEK, אמרתם לי שאין כרטיסי GEFORCE של POWER COLOR, ואז שאלתי את המוכר שוב, וגיליתי שהוא התבלבל עם הX800PRO.

אז חנות אחת מציע לי 6800NU של LEADTEK וחנות אחת של CLUB 3D, אז השאלה שלי היא איזה טוב יותר? הLEADTEK? או הCLUB 3D?

פורסם

ה LEADTEK הרבה יותר טוב.

פורסם

ליטדק.

רק תוודא שאין DC.

פורסם
  • מחבר

ליטדק.

רק תוודא שאין DC.

מה זה DC?

פורסם

DOWN CLOCK. זה שמאיטים את מהירויות השעון של המעבד... לידטק עשו זאת בחלק מכרטיסיה.

פורסם

חביביי,

למה הלידטק יותר טוב?

זכרונות מאיכויות שונות?

מהירויות שעון דומות? (במקרה שאין דאונקלוק).

סתם להגיד שהלידטק יותר טוב מכיוון שהחברה מוכרת בהרבה מקלאב3די זה לא חוכמה (בחייכם, אל תגידו שזה לא ככה..)

ואמנם הוא ניחן בקירור יוצא דופן אך מי שלא תכנן על אוברקלוק לא מחשיב זאת כשיקול בכלל.

בקיצור - הוכחה תביאו לי! שמעתם?!!? הוכחה!!

פורסם

הנה הוכחה!

אתה מקשיב? הוכחה!

הקירור שלהם יותר טוב!

פורסם

אבל לעזאזל עם זה!!

מי שלא הולך לעשות אוברקלוק לכרטיס גם ככה לא יעשה את השימוש שבשבילו נועד הלידטק 6800NU!

אני מוכן להיות נועז וחצוף ולהצהיר שהכרטיס הזה נועד לאוברקלוק (ואני מאמין שבשביל זה גם הוא נמצא בדאונקלוק)

(אני גם מאמין שמישהו הצהיר את זה הרבה לפני אבל בכל זאת!)

אז כששניהם לא מיועדים לאוברקלוק הייתי עודדדד יותר מתחצף פה ואומר שהקלאב 3D יותר טוב מכיוון שהוא במהירות שעון גבוהה יותר! (מכיוון שהלידטק בדאונקלוק..)

פורסם

ברור שאם אין תכנון לOC, לא משנה איזה כרטיסים לוקחים!

גם הלידטק לא בטוח בDC... צריך לבדוק מול החנות.

פורסם

leadtek

יותר איכותי וגם חברה יותר איכותית...

זהו...

בעיקרון שני הכרטיסים אותו הדבר

קח את הזול מבין ה 2

וזהו...

אין הרבה מה לחשוב..

כל עוד אתה לא עושה OC או סופטמוד אין לך מה להתלבט.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שהוא בDC, כי הוא עולה 1800 שקל, בדיוק כמו כל שאר כרטיסי ה6800NU למיניהם.

פורסם

זה לא קשור למחיר (הDC )

ורק בGT של לידטק יש DC

ולליד טק יש קירור יותר טוב ואפשרות יותר טובה לסופט מוד (אם לא היום אז ברגע שהכרטיס יהיה ישן ... )

יש ללידטק ותק יותר טוב בכרטיסי NVIDIA

ולליד טק יש פילטרים פצצות ...

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם! אני כנראה הולך על הלידטק, שוב תודה!

פורסם

זה שה LEADTEK 6800GT החדשים מגיעים ב DOWNCLOCK חיסרון רק לכאלה שלא עושים OC כי המהירות סטוק שלהם יותר נמוכה... אבל הזיכרונות עדיין 2NS ככה שב OC אתה תגיע לאותה התוצאה בדיוק... אפילו צריבת ביוס של GT רגיל שאפשר למצאו באתר של LEADTEK תסדר את העיניין... אז זה ממש לא נורא כל כך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים