עבור לתוכן

openGL

Featured Replies

פורסם

אנשים אני צריך לינק ל-openGL

כרטיס מסח:GeForce MX 440

פורסם
  • מחבר

מה כל כך קשה לעזור

?????????

פורסם

על מה בדיוק אתה מדבר ?!

מזה לינק לOPENGL ?

אתה יודע בכלל מזה OPENGL ?

פורסם

חחח הימים שהיו צריכים להוריד ספריית הרחבות למחשב מתו בערך עם הvoovoo3 :lol: אני מניח שאתה מקבל שגיאה במשחק OpenGL כלשהו, תעדכן פשוט דרייברים לכרטיס והעניין אמור להפתר.

פורסם

למה אתם לא עוזרים לו?

openGL ניתן למצוא בהתקני מסך שלך.

לך ל nvidia.com ותוריד משם את הדריבריים האחרונים, או מהאתר כאן.

פורסם
  • מחבר

בבקשה אבל בבקשה אני לא מבין בזה בגרוש פשוט אין לי מושג אז מי שהוא יכול לשלוח לי לינק מדויק

פורסם

אלו דרייברים מלפני שנתיים יש קצת יותר עדכניים, סדרת 4 so what זה ממש לא אומר שהם יותר טובים בפועל, לא היה אז כרטיסים אחרים אז התמקדו על הGF4 זה לא אומר שה5X/6X או ה7X לא יהיו טובים פחות. אם אתה רוצה להתקין דרייברים מלפני שנתיים אז תתקין :screwy:, אך אל תמליץ זאת לאחרים.

פורסם

:kopfpatsch:

אלו דרייברים איכותיים ונבנו במיוחד בשביל הכרטיס האלו

....

אין מה להתקין את החדשים ...מה כאילו שהם יתנו לו משהו מיוחד

:lol:

אולי הם יוסיפו לו Opengl חדש ומשוכלל?

:lol: :lol: :lol:

פורסם

חחח אם אתה חושב שחברה לא מתקנת שום דבר בדרייברים שלה גם לכרטיסים דיי ישנים במשך שנתיים, אז אתה יותר טיפש משחשבתי.  :kopfpatsch:

מה עם כל המשחקים שיצאו מאז הדרייברים האלה  ::) גם איתם היו בעיות פה ושם, ונחש מה עשו איתם?  :nixweiss: תיקנו אותם בדרייברים שלא מתקופת לנין.

וכדי למנוע ממך מבוכה נוספת בתגובה להודעה הזאת דבר שיחסוך ממני עוד כמות לא בטלה של שטויות.  :bash:

הנה הRelease notes של הדרייברים הרשמיים המעודכנים -

[url=]http://download.nvidia.com/Windows/61.77/61.77_ForceWare_Release_60_Graphics_Drivers_Release_Notes_Windows_XP-2000.pdf והפלא ופלא!!! איך תיקון של באג שנתקלים בו בכרטיס הGF4 4600 נכנס לפה?! הרי אנחנו לא מתמקדים יותר בו... hmmm נתקן זאת בדרייברים הבאים ונחזיר את הבאג מחדש...

GeForce4 Ti 4600, Windows XP: Error in module

nvcpl.dll when cutting an MPEG-2 file from within Windows

Explorer.

:bash:

פורסם

בגלל זה המלצתי דרייברים ישנים יותר כי איתם אין בעיות

:lol: :lol:

כי כולם כבר ניסו אותם

דהההההההההההה

פורסם

עם רמת טמטום כמו שלך באמת קשה להתחרות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים