פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים אם יש לי R9800Pro של Sapphire , וגם מסך LCD 17" של MAG , אני צריך שהכרטיס מסך יתמוך ב DVI בשביל מסך ה LCD , או שאין קשר בינהם?
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים אתה לא חדש פה, אל תקפיץומה בדיוק אתה רוצה שנגיד לך?לכרטיס מסך שלך יש DVI וכמובן שהוא תומך בזה... המסך שלך הוא DVI? אם כן אז סבבה, חבר אותו בDVI ואם הוא VGA אז חבר אותו בVGA וסגור עניין...
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים זאת לא חובה, אבל כדי שתוכל לנצל את מלוא היכולת של המסך, מומלץ שיהיה לך חיבור DVI.
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים מחבר קודם כל אני לא כ"כ מבין בזה, מה זאת אומרת VGA ?יש לי את המסך הזה:MAG LCD 17 MS776Dוכרטיס מסך Sapphire VGA Radeon 9800Pro 128MB 256Bitמה אני אמור לעשות איתם?
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים לכרטיס מסך שלך יש חיבור DVI, מה לא מובן? אתה לוקח כבל, מחבר למסך, מחבר בצד השני לכרטיס מסך . . . הפלא ופלא, יש תמונה!
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים מחבר אתם לא מבינים אותי בכלל איכזבתם אותיאם אתם לא מבינים את השאלה תבקשו פירוט יותר מעמיק!!אז ככה:אם יש לי מסך LCD , הוא כמובן עם יציאת DVI , אז אני צריך שגם הכרטיס מסך יתמוך ב DVI ? או שהכרטיס יכול להתחבר למסך בחיבור אחר שהוא לא DVI ? כמו חיבור למסך CRT רגיל?מבינים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.