פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים לא יודע ממה זה , אולי בהגדרות (לוח אם או משהו??)המחשב פשוט מפעיל את המשחק וכעבור כדקה המסך פשוט נכבה והמחשב לא מגיבמה זה יכול להיות ?יש לי RDAEON 9600PRO חדש ומע' AMD 64 3000 + לוח של ג'יגהבייט K8NSלא נראה לי ספק כי המחשב לא נכבה לחלוטין, זה נראה לי רק הכרטיס מסך כי גם המסך נכבהעזרו לי דחוףבתודה מראש ???
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים בכל מישחק? בדוק אם המחשב מתחמם בעומס...אתה משתמש באיזה דריברים לכרטיס מסך?[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים מחבר התקנתי דרייברים הכי מעודכנים, נדמה לי 4.10וזה לא רק במשחקים אלא אפילו בעבודה רגילה כמו הפעלת שומר מסך 3 מימדזה נראה כאילו המכרטיס מסך עובד בקטנה עד לרגע שבו צריך להפעיל אותו ליישום קצת קצת כבד ואז המסך פשוט נכבה (LG F700B שדרך אגב אחלה מסך) והמחשב לא חוזר למצב תקין ואני צריך לכבות ולהפעיל מחדש
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים גם לי יש אותו מחשב כמו שלך. וגם לי זה קורה.יש לי מארז קר, שקט - זה לא בגלל זה.במשחק שאני הכי הרבה משחק בו - Battlefield, לפעמים קורה שהמסך נהיה שחור, ואז חוזר לי המשחק, ואני רואה פסים צבעוניים.אני יכול לעשות ALT ו-TAB, ואז זה מחליף לי את החלונות אם יש משהו אחר פתוח.התקנתי בעצמי דרייור חדש זה עדיין קורה מדי פעם.הבעיה היא בRADEON ולא אצלך, כי גם אצלי זה קורה (אם זאת אותה בעיה).תמיד ל-RADEON היו בעיות במשחקים, אולי בדריוור הקרוב זה יסתדר.
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים מחבר קלטתי שהרבה אנשים בכל רחבי האינטרנט ספרים על הבעיה של AMD 64 + RADEON במיוחד הסדרת 9600
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים זה לא קורה בלעדית על מערכות a64http://mirror.ati.com/support/infobase/4219.htmlהנה תראד 92 עמודים על הבעיה הזאת http://www.hardwareanalysis.com/content/topic/8596/?o=0יקח הרבה זמן לקרוא אבל אולי תמצא פתרון אחר חוץ מלהוריד לagp4x
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים גם לי זה קורהיש לי 2800 64, ממה שנראה לי זה מהתחממות, כשאני משחק המסך נכבה אחרי כמה זמן, כשאני שם מאוורר רצפתי מול המחשב זה לא קורהעריכהיש לי 9800 פרו
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים מחבר ניסיתי את הדרייברים של אומגה - זה לא עזר כלללי זה נראה בעיה כללית להרבה אנשים עם הרדיאון המאעפנים האלה.אם הייתי יודע מראש הייתי קונה NVIDIA וחוסך את כל הצרות האלותראו פה: http://forums.devhardware.com/archive/t-23245יש עוד עם אותה בעיהמה לעשות, לא חבל מחשב חדש! למה שארד לX4
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים באמת בעיה מעצבנת, לי אישית יש במחשב של אח שלי GIGA-BYTE 9600PRO ואין שום דבר מהדברים שהזכרתם... אבל רק שתדע שלהוריד ל X4 כמעט ולא יוריד בביצועים...
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים ניסיתם לעדכן את הביוס להכי חדש?או של לוחות האם?אולי דרייברים יותר ישנים של כרטיסי המסך?
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים מחבר הביוס בכרטיס מסך מעודכןוהביוס בלוח אם די חדש רק שהעדכון שנעשה מאז לפי האתר של ג'יגהבייט לא קשור ל AGP כלל אלאלפיצ'רים שלהם על הלוח.מעניין שעל AGP X4 זה עובד יופי.מה אני כבר יכול לעשות? להחליף כרטיס לNVIDIA יעזור ?אם הייתי יודע שאלה הבעיות עם ATI לא הייתי מתקרב אליהם מלכתחילה
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים רדאון לא בונה טוב תכרטיסי מסך בגלל זה קורה לה את זההם מיהרו מידי בגירסאות ה9600 ולכן יש בעיותהם ממהרים מידי ונותנים כרטיסי מסך שלא שווים תמחיר שלהם ואף חלשים ממתחריהםהיחיד שיצע עד היום טוב הוא רדאון 9800 פרו נבידיה מחקה לא ממהרת,ונתנה את ה6800 gt שהוא ללא ספק קטלני וטוב מאודנבידה >רדאוןamd >intel
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים ההפך הוא הנכון לזה שמעלי. ati תמיד מחכה שאנוידיה תוציא את הכרטיסים ראשונה ואז מוציאה את שלה, מה שאומר שלהם יש יותר זמן לתקן באגים וללטש את הכרטיסים. זה שיש בלוחות מסויימים לכרטיסים מסויימים בעיות זה לגיטימי וגם בעבר היו כאלה כרטיסים של אנוידיה שעשו בעיות על לוחות. ורדאון זה השם של הכרטיס לא של החברה, החברה זאת ATI. אז במקום לכתוב שטויות ולהראות שאתה פאנבוי לא אובייקטיבי תחשוב לשניה... :
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים כאילו עם אין בעיה עם agp x4אז תשימו את זה על agp x4כם ככה אין הבדל בביצועים בין 8 ו 4במיוחד בכרטיסים כאלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.