פורסם 2001 באוקטובר 2524 שנים רגע האמת הגיע.כידוע לכולנו בארץ פועלים 3 אתרי חומרה עיקריים.הצעיר מכולם hwzone שכבר פועל מספיק זמן על מנת שנוכל לחוות את דעתנו עליו.כמו כן, כולנו רואים את היריבויות בין האתרים המלוות לעיתים בהשמצות הדדיות.הגיע הזמן שאנחנו הגולשים נחווה את דעתנו. בתשובתכם יש להתחשב בכל מרכיבי האתר ,כגון:תדירות החדשות, איכות החדשות, פורומים, מנהלי האתר, מקצועיות מנהלי הפורומים, כתבות מקוריות , זמני תגובה, נוחות ,עיצוב,מקוריות,ועוד.מהו אתר החומרה הטוב ביותר בישראל??[poll][opt] HWzone [/opt][opt] PcTIP [/opt][opt] PcPRO [/opt][/poll]להזכירכם, מי שמצביע משפיע!!
פורסם 2001 באוקטובר 2624 שנים מחבר ומה עם "מנטור" מה הוא עז?מנטור כרגע כמעט ולא פעיל, מהסיבה הפשוטהכל הצוות שלו בצבא.החדשה האחרונה שמופיעה שם נושאת תאריך של 15 באוקטובר ובה מציין Holograph על גיוסו לצה"ל.
פורסם 2001 באוקטובר 2624 שנים איזה סקר מטופש...(אני לא מתכוון להצביע בו.. מזל שהוספתי אפשרות לראות את התוצאות בלי להצביע..)הצעיר מכולם hwzoneפוסיטיפ במתכונת הנוכחית שלו קיים בדיוק אותה תקופה...הגיע הזמן שאנחנו הגולשים נחווה את דעתנו.ומה בדיוק זה יתן?בתשובתכם יש להתחשב בכל מרכיבי האתר ,כגון:תדירות החדשות, איכות החדשות, פורומים, מנהלי האתר, מקצועיות מנהלי הפורומים, כתבות מקוריות , זמני תגובה, נוחות ,עיצוב,מקוריות,ועוד.רק בקשר לכתבות מקוריות יש לי משהו להגיד....הכתבות שיש ב-HWzone הן כתבות של צוות HWzone. אם כתבות מסויימות מופיעות גם באתרים אחרים זה בגלל שאותם אתרים אחרים השיגו אותן במרמה, ולא HWzone.להזכירכם, מי שמצביע משפיע!!איך בדיוק?אם זה היה תלוי בי, הייתי מוחק את הנושא המטופש הזה...אבל אני לא רוצה שיאשימו אותי בסתימת פיות, אז אני פשוט אגיד מה אני חושב על הנושא הזה: דרעק!
פורסם 2001 באוקטובר 2624 שנים שאלה כזאת אמורים לשים באתר נייטראלי כי זה כמו לשאול את מכבי תל אביב אם הם יותר טובים ממכבי חיפה ומהפועל תל אביב (לא יצא משהו)וכמו שאנקודר אמר אנחנו לא הולכים לעשות אף שינוי כי עשית סקר פרטי עם רצונות פרטיים שלךבכל מקרה אני מעדיף את האתר הקיים. מ.... לא יודע למה יש חדשות נחמדותוגם הוא האתר החומרה הראשון שגיליתי בארץ (תודו לISRAEL IRON) ו
פורסם 2001 באוקטובר 2624 שנים איזה סקר מטופש... (אני לא מתכוון להצביע בו.. מזל שהוספתי אפשרות לראות את התוצאות בלי להצביע..) אממ...תן לי לחשוב על זה רגע...מעניין מאוד מה היית מצביע, אה?
פורסם 2001 באוקטובר 2624 שנים lol...אני מודה שבסוף הצבעתי.. ;Dאבל זה היה רק בגלל שנמאס לי ללחוץ כל הזמן "תוצאות"... (מודם 56..)
פורסם 2001 באוקטובר 2624 שנים אבל זה היה רק בגלל שנמאס לי ללחוץ כל הזמן "תוצאות"... (מודם 56..)ודרך אגב, כבר מדברים על זה, אפשר למחוק את הקוקי'ס ולהצביע שוב?
פורסם 2001 באוקטובר 2624 שנים אממ...אני לא בטוח בקשר לזה, אבל נדמה לי שהוא שומר את שם המשתמש שלך בתור אחד שהצביע, ולא ע"י cookie..
פורסם 2001 באוקטובר 2624 שנים ואני חושב..... שבמקום להתחרות אחד בשני, מי מביא את אותה ההודעה קודם. תחשבו על שיתוף. היות ולאף אחד משלושת האתרים אין כסף מיותר עדיף להתאחד... לוותר קצת על האגו טריפ " יש לי אתר חומרה" ואז בכוחות ובמוחות משותפים כולם ירויחו. :bash: במיוחד אנחנו הגולשים כי אין כאן שום עניין של תחרות.
פורסם 2001 באוקטובר 2624 שנים מנטור כרגע כמעט ולא פעיל, מהסיבה הפשוטהכל הצוות שלו בצבא.החדשה האחרונה שמופיעה שם נושאת תאריך של 15 באוקטובר ובה מציין Holograph על גיוסו לצה"ל.ובכן למרות שמפעילי הפורום מגויסים..הרי מבחינה אנפורמטיבית האתר של מנטור יהיה וישאר האתר הטוב ביותר. היות והמידע שישנו באתרתמיד יהיה רלוונטי, ובעיקר למתענינים חדשים בתחום החומרה.למרות שתחום החדשות שם לא קיים...כבר הרבה זמן, בשונה מ-3 האתרים שצוינו למעלה, שמצטיינים בחדשות...ולא במידע טכני "טהור" כיצד הרכיבים/כרטיסים וטכנולוגיות עובדים.אני לפחות נעזר הרבה במידע שיש במנטור...ובנוסף יש אתר מעולה שגם נשכח ושנקרא: PCphobia www.pcphobia.co.il
פורסם 2001 באוקטובר 2624 שנים בקשר לרעיון האיחוד - למהגם לי היה פעם אתר ושמעתי מליון פעמים את רעיונות האיחוד ודי הסכמתי קצת לפני שפרשתי אבל זה לא הסתדרבמקרה כאן כל בעלי האתרים חברים (כמעט) אבל אם 3 אנשים מחליטים לפתוח אתרים באותו נושא זה אומר שהם צריכים לשלב ?בן אדם רוצה להקים דוכן פלאפל ויש עוד 2. הוא יתחבר ? אולי אצל כולם המחיר אותו דבר והתוצרת כמעט אותו דבר אבל כל אחד מרוויח מספיק גם כשהוא לבד אם לא יותר
פורסם 2001 באוקטובר 2624 שנים בקשר לרעיון האיחוד - למה גם לי היה פעם אתר ושמעתי מליון פעמים את רעיונות האיחוד ודי הסכמתי קצת לפני שפרשתי אבל זה לא הסתדר במקרה כאן כל בעלי האתרים חברים (כמעט) אבל אם 3 אנשים מחליטים לפתוח אתרים באותו נושא זה אומר שהם צריכים לשלב ? בן אדם רוצה להקים דוכן פלאפל ויש עוד 2. הוא יתחבר ? אולי אצל כולם המחיר אותו דבר והתוצרת כמעט אותו דבר אבל כל אחד מרוויח מספיק גם כשהוא לבד אם לא יותר :D :D שיו איזה הסברים יש לי היום !!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.