עבור לתוכן

סקר- אתר החומרה הטוב בישראל!!!

Featured Replies

פורסם

רגע האמת הגיע.כידוע לכולנו בארץ פועלים 3 אתרי חומרה עיקריים.הצעיר מכולם hwzone שכבר פועל מספיק זמן על מנת שנוכל לחוות את דעתנו עליו.כמו כן, כולנו רואים את היריבויות בין האתרים המלוות לעיתים בהשמצות הדדיות.

הגיע הזמן שאנחנו הגולשים נחווה את דעתנו. בתשובתכם יש להתחשב בכל מרכיבי האתר ,כגון:תדירות החדשות, איכות החדשות, פורומים, מנהלי האתר, מקצועיות מנהלי הפורומים, כתבות מקוריות , זמני תגובה, נוחות ,עיצוב,מקוריות,ועוד.

מהו אתר החומרה הטוב ביותר בישראל??

[poll]

[opt] HWzone [/opt]

[opt] PcTIP [/opt]

[opt] PcPRO [/opt]

[/poll]

להזכירכם, מי שמצביע משפיע!!

פורסם

ומה עם "מנטור" מה הוא עז?

פורסם
  • מחבר

ומה עם "מנטור" מה הוא עז?

מנטור כרגע כמעט ולא פעיל, מהסיבה הפשוטהכל הצוות שלו בצבא.החדשה האחרונה שמופיעה שם נושאת תאריך של 15 באוקטובר ובה מציין Holograph על גיוסו לצה"ל.

פורסם

איזה סקר מטופש...

(אני לא מתכוון להצביע בו.. מזל שהוספתי אפשרות לראות את התוצאות בלי להצביע..)

הצעיר מכולם hwzone

פוסיטיפ במתכונת הנוכחית שלו קיים בדיוק אותה תקופה...

הגיע הזמן שאנחנו הגולשים נחווה את דעתנו.

ומה בדיוק זה יתן?

בתשובתכם יש להתחשב בכל מרכיבי האתר ,כגון:תדירות החדשות, איכות החדשות, פורומים, מנהלי האתר, מקצועיות מנהלי הפורומים, כתבות מקוריות , זמני תגובה, נוחות ,עיצוב,מקוריות,ועוד.

רק בקשר לכתבות מקוריות יש לי משהו להגיד....

הכתבות שיש ב-HWzone הן כתבות של צוות HWzone. אם כתבות מסויימות מופיעות גם באתרים אחרים זה בגלל שאותם אתרים אחרים השיגו אותן במרמה, ולא HWzone.

להזכירכם, מי שמצביע משפיע!!

איך בדיוק?

אם זה היה תלוי בי, הייתי מוחק את הנושא המטופש הזה...

אבל אני לא רוצה שיאשימו אותי בסתימת פיות, אז אני פשוט אגיד מה אני חושב על הנושא הזה: דרעק!

פורסם

שאלה כזאת אמורים לשים באתר נייטראלי כי זה כמו לשאול את מכבי תל אביב אם הם יותר טובים ממכבי חיפה ומהפועל תל אביב (לא יצא משהו)

וכמו שאנקודר אמר אנחנו לא הולכים לעשות אף שינוי כי עשית סקר פרטי עם רצונות פרטיים שלך

בכל מקרה אני מעדיף את האתר הקיים. מ.... לא יודע למה יש חדשות נחמדות

וגם הוא האתר החומרה הראשון שגיליתי בארץ (תודו לISRAEL IRON) ו

פורסם

איזה סקר מטופש...

(אני לא מתכוון להצביע בו.. מזל שהוספתי אפשרות לראות את התוצאות בלי להצביע..)

אממ...תן לי לחשוב על זה רגע...מעניין מאוד מה היית מצביע, אה? ;)

פורסם

lol...

אני מודה שבסוף הצבעתי.. ;D

אבל זה היה רק בגלל שנמאס לי ללחוץ כל הזמן "תוצאות"... (מודם 56..)

פורסם

אבל זה היה רק בגלל שנמאס לי ללחוץ כל הזמן "תוצאות"... (מודם 56..)

ודרך אגב, כבר מדברים על זה, אפשר למחוק את הקוקי'ס ולהצביע שוב?

פורסם

אממ...

אני לא בטוח בקשר לזה, אבל נדמה לי שהוא שומר את שם המשתמש שלך בתור אחד שהצביע, ולא ע"י cookie..

פורסם

ואני חושב..... שבמקום להתחרות אחד בשני, מי מביא את אותה ההודעה קודם. תחשבו על שיתוף.

היות ולאף אחד משלושת האתרים אין כסף מיותר עדיף להתאחד... לוותר קצת על האגו טריפ " יש לי אתר חומרה"

ואז בכוחות ובמוחות משותפים כולם ירויחו. :bash: :bash:

במיוחד אנחנו הגולשים כי אין כאן שום עניין של תחרות.

פורסם

זה גם מה שאמרו בממשלה כשהפעילו את נזק בלי מתחרים... ::)

פורסם

מנטור כרגע כמעט ולא פעיל, מהסיבה הפשוטהכל הצוות שלו בצבא.החדשה האחרונה שמופיעה שם נושאת תאריך של 15 באוקטובר ובה מציין Holograph על גיוסו לצה"ל.

ובכן למרות שמפעילי הפורום מגויסים..

הרי מבחינה אנפורמטיבית האתר של מנטור יהיה וישאר האתר הטוב ביותר. היות והמידע שישנו באתר

תמיד יהיה רלוונטי, ובעיקר למתענינים חדשים בתחום החומרה.

למרות שתחום החדשות שם לא קיים...כבר הרבה זמן, בשונה מ-3 האתרים שצוינו למעלה, שמצטיינים בחדשות...

ולא במידע טכני "טהור" כיצד הרכיבים/כרטיסים וטכנולוגיות עובדים.

אני לפחות נעזר הרבה במידע שיש במנטור...

ובנוסף יש אתר מעולה שגם נשכח ושנקרא: PCphobia

www.pcphobia.co.il

פורסם

בקשר לרעיון האיחוד - למה

גם לי היה פעם אתר ושמעתי מליון פעמים את רעיונות האיחוד ודי הסכמתי קצת לפני שפרשתי אבל זה לא הסתדר

במקרה כאן כל בעלי האתרים חברים (כמעט) אבל אם 3 אנשים מחליטים לפתוח אתרים באותו נושא זה אומר שהם צריכים לשלב ?

בן אדם רוצה להקים דוכן פלאפל ויש עוד 2. הוא יתחבר ? אולי אצל כולם המחיר אותו דבר והתוצרת כמעט אותו דבר אבל כל אחד מרוויח מספיק גם כשהוא לבד אם לא יותר

פורסם

בקשר לרעיון האיחוד - למה

גם לי היה פעם אתר ושמעתי מליון פעמים את רעיונות האיחוד ודי הסכמתי קצת לפני שפרשתי אבל זה לא הסתדר

במקרה כאן כל בעלי האתרים חברים (כמעט) אבל אם 3 אנשים מחליטים לפתוח אתרים באותו נושא זה אומר שהם צריכים לשלב ?

בן אדם רוצה להקים דוכן פלאפל ויש עוד 2. הוא יתחבר ? אולי אצל כולם המחיר אותו דבר והתוצרת כמעט אותו דבר אבל כל אחד מרוויח מספיק גם כשהוא לבד אם לא יותר

:D :D :D :D

שיו איזה הסברים יש לי היום !!! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים