עבור לתוכן

הפיכת x800pro vivo ל- x800xt

Featured Replies

פורסם

אין איזה צריבת ביוס או איזה סופט מוד אחר?

:s05:

זה היה היתרון היחידי שחשבתי שיש ל ATI אפשר לעשות סופטמוד (ללא צריבת ביוס ) ולהפוך את ה x800pro vivo

ל x800xt pe

עכשיו שאני יודע את זה אז בכלל אני יודע שלא להמליץ על הכרטיס הזה. :nixweiss:

בעסה... הרדמוז זה מסריח. :-\

פורסם

PRO VIVO > XT זקוק לצריבת ביוס בלבד, ובפעם המיליון צריבת ביוס היא סופט מוד, לPRO הרגיל צריך hardmod.

לא אני עשיתי משהו מטורף יותר  :screwy:

Hardmod לPRO הרגיל - חריצה בPSB של הליבה, קיצור הקשר עם דבק מוליך וצריבה של ביוס  :smile1:

- טיפה הבנת הנקרא.
פורסם

:kopfpatsch:

גם אתה קצת הבנת הנקרא

"זה היה היתרון היחידי שחשבתי שיש ל ATI אפשר לעשות סופטמוד (ללא צריבת ביוס )"

אולי טעיתי אבל לא טעיתי במה שכבתי

אמרתי שצריבת ביוס זה סופטמוד.

:bash:

פורסם

דרך תוכנה זה סופטמוד (SOFTWARE MOD) דרך ביוס זה FLASH MOD אם זיכרוני אינו בוגד בי ...

פורסם

רגע, חבר שלי רוצה לקנות את הELSA בשביל להפוך אותו לX800XTPE. מישהו יודע מה אחוז ההצלחה של הMOD הזה בכרטיסי ELSA?

לא משנה לגבי השאלה השניה, יש עם VIVO ובלי.. עכשיו השאלה שלי היא זאת הנ"ל, וגם אם מישהו יכול לתת לינק למיקום מדויק של איך לעשות את המוד (הSOFTMOD או FLASHMOD)

פורסם

אחוזי ההצלחה בכל הכרטיסים של כל החברות זהים.

פורסם

קראתי דווקא שבפאוור קולור יש הרבה שלא הצליחו. אז לא להגיד סתם

קראתי את זה בכמה פורומים בחו"ל, לא רק פה

פורסם
  • מחבר

DOGMA אמרת ש: PRO VIVO > XT זקוק לצריבת ביוס בלבד

אני מבין שאתה מדבר מניסיון , אז תואיל בטובך לתת לינק לאתר אמין שניתן להוריד משם את הביוס לצורך ההפיכה.

תקן אותי אם אני טועה אבל במקרה של בעיה בביצוע ה- flashing או במקרה שמתעורר הצורך באחריות תמיד ניתן להחזיר את הגלגל אחורנית על ידי החזרת הביוס הקודם (ששמרתי כמובן) באמצעות שימוש בכרטיס מסך pci.

דרך אגב האם אתה מגיע למלוא הביצועים של xt pe או פחות?

אם אכן כול זה אפשרי , אז השורה התחתונה היא שלמי שיש ביצים לעשות את ההפיכה , זהו הכרטיס הכי משתלם נכון לרגע זה , מבחינת יחס מחיר תפוקה , היות ואפילו x800xt NOT pe עובר בצורה משמעותית בביצועים את ה 6800gt (לפחות ב- benchmarks שיצא לי לראות -אם טעיתי תנו לי לינק שמפריך זאת )

בעיקר בהתחשב בכך ש x800pro vivo נותן לך כניסת וידיאו איכותית ועולה (Elsa שח2460) פחות מרוב ה - 6800gt שנימכרים בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים