עבור לתוכן

הפיכת x800pro vivo ל- x800xt

Featured Replies

פורסם

היום שמעתי שניתן להפוך את כול הכרטיסים x800pro vivo  ל ---x800xt

היות ובכרטיסים אלו ישנם  עוד 4 צינורות עיבוד תקינים שניחסמו בצורה מכוונת על מנת לייצור הבדל מלאכותי בין שתי רמות מחיר של x800pro vivo ו-x800xt

בניגוד למצב של 6800 שבחלק גדול מהם  יש  4 צינורות עיבוד שניחסמו בגלל שהם פגומים

אם זה נכון הרי שx800pro vivo -של חברת elsa  הוא  הכרטיס המשתלם ביותר  בארץ היות וניתן להשיג אותו ב-2400+ שזה בעצם מחיר של 6800gt

ואני עדיין לא מדבר על היתרון הברור של vivo איכותי , שמשום מה nvidia לא טורחת ליישם בכרטיסים מתוצרתה

מה אתם חושבים?

אין צורך ליקטול  ולגלות ציניות , אני לא קובע פה עובדות אלא מבקש לשמוע דעות נוספות של אנשים שיתכן ובקיאים בנושא זה זה יותר ממני 

פורסם

גם אני מתעניין בנושא.. האם כל X800P VIVO יכול להפוך לX800XT? כי בנועה כמעט כולם הם VIVO.

וממה שהבנתי - זה הופך לX800XTPE. אני טועה?

פורסם

כן, הם פשוט XT-PE ששמו להם ביוס של Pro ושיווקו אותם כPro עם מחיר של Pro.

אפילו חלקם באים עם זכרונות 1.6NS.

פורסם

שאלה

מזה בכלל VIVO

פורסם
  • מחבר

vivo =video in, video out

יעני בניגוד לכרטיסים של nvidia יש לך גם כניסה שניתן לחבר אלייה מכשירי וידיאו , מצלמות וידיאו dvd ממיר של yes או של כבלים ואז להישתמש במסך של המחשב כמו שמשתמשים במסך של הטלוויזיה בנוסף לאפשרות להפוך את אוסף קסטות הוידיאו שלך לאוסף של מדיות dvd צרובות

פורסם

אהה נחמד

אבל אין את זה לשום כרטיס של נוידיה?

פורסם

יש את זה להרבה כרטיסים של Nvidia אבל לא לכולם, בד"כ צריך להוסיף עוד כסף בשביל דגם עם VIVO, ל- Nvidia יש מבחר כרטיסים הרבה יותר גדול עם VIVO מאשר שיש ל- ATI.

פורסם

יש את זה להרבה כרטיסים של Nvidia אבל לא לכולם, בד"כ צריך להוסיף עוד כסף בשביל דגם עם VIVO, ל- Nvidia יש מבחר כרטיסים הרבה יותר גדול עם VIVO מאשר שיש ל- ATI.

ל6600GT של ליטק יש??

פורסם

דור הכרטיסים הזה של נוידיה 6 לא מגיע עם VIVO...

חסרון די לא מובן

פורסם

דור הכרטיסים הזה של נוידיה 6 לא מגיע עם VIVO...

חסרון די לא מובן

יש מתאם או משהו? או נגיד אני קונה את הלוח עם הNFORCS 4 ושם נגיד 6600GT או עם יצא 6800 ובשני אני ישים אולי X300 זה יעבוד?

פורסם

לא קשור..

הVIVO קשור אך ורק לכרטיס מסך אם הוא VIVO או לא...

תסתפק בTVOUT

פורסם

יש שמועות שחלק מהPro vivo של powercolor לא ניתנים להפיכה והם גם באים עם זיכרונות 2ns בצד אחד ו1.6 ns בצד שני

פורסם
  • מחבר

vivo של nvidia לא איכותי בהשוואה ל vivo של ati

בעיקר לא ה - video in

אבל חברה אל תגנבו לי את ה- thread

מישהו כאן הצליח לפתוח בהצלחה את ה - 4 צינורות עיבוד החסומים של ה pro vivo ?

האם התהליך הפיך במידה והוא לא מוצלח או שעלול להיות נזק קבוע ?

חייבים לעשות bios flashing או שניתן לעשות זאת באמצעות תוכנה כמו rivatuner ?

פורסם

אם אני לא טועה DOGMA עשה את זה ...

פורסם

לא אני עשיתי משהו מטורף יותר  :screwy:

Hardmod לPRO הרגיל - חריצה בPSB של הליבה, קיצור הקשר עם דבק מוליך וצריבה של ביוס  :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים