עבור לתוכן

מסך LCD חדש בעיקר לעיצוב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

המסך הזה הוא בשביל סבא שלי הוא מעוניין לקנות מסך חדש , לאחרונה הוא נכנס לעולם המחשבים.

הוא מעוניין במסך שיהיה מצוין לכל השימושים , אבל בעיקר בעיקר לציור ופוטושופ , וכל התוכנות עיצוב וציור - אז אני חושב שצריכים לשים דגש על איכיות צבע לא ??

הנחתי שהוא ירצה lcd כי חשוב לו חום , רעש , גודל ואיכויות צבע........

איזה גודל מסך לדעתכם יהיה הכי טוב בשבילו? 17-19 אינצ'??

התקציב הוא גדול כי זו השקעה גדולה שלו לטווח ארוך מאוד.... משהו כמו 2000-4000 ש''ח..

ומומלץ הרבה שנים אחריות !

תודה רבה !! :hat:

פורסם
  • מחבר

עזרה?? בבקשה זה ממש דחוף לשבוע..

פורסם

אתה חי בשאליה

2000-4000 זה לא כזה הרבה לLCD.

2000 זה קצת ו4000 זה יפה בשביל איזה 17" ממש טוב.

ובLCD אין כל כך 19" זה לא נפוץ כל כך ובטח לא בתקציב שלך.

לשימושים של סבא שלך (וגם מעבר להם) הכי מתאים EIZO בגלל האיכות תמונה...

www.mag.co.il

אתה יכול לקנות משם

וקנה 17" בתקציב הזה תוכל לקנות 17" ממש טוב.

פורסם

לדעתי אתה זה שחיי בסרט...

באמת ב2000 שקל הוא יוכל לקנות TFT ממוצע

אבל אחד טוב הוא יוכל להשיג כבר בסביבות ה2800

4000 שקל לTFT בגודל 17 אינץ?!?! בזבוז עצבני, הבן אדם כולה מתעסק בפוטושופ כל מה שהוא צריך זה צבעים חדים, ומסכים טובים יספקו לו את זה בפחות מ3K

בכל מקרה יש לא מעט 19 אינץ, וחלקם יכנסו בתקציב שלך (אולי ישאר קצת עודף, אולי תצטרך להוסיף קצת כסף.. לא משמעותי כל עוד אתה לא הולך על ה TOP)

פורסם

EIZO נחשבים בין הכי טובים בתחום ה LCD והמחיר בהתאם 3500 ש"ח ל 17

בשביל שנתאים לך מסך אז ציין אם יש צורך ב DVI(יציאה דיגיטלית בכ.מסך)

כל מקרה מכיוון שאני משער שסבא שלך לא גיימר :D חחחחחחח אז לא צריך זמן ריצה נמוך ולכן הייתי שוקל סמסונג 172T שירד למחיר מצחיק של 2500

ש"ח , אם אתה חושב שאתה או גיימר ישתמשו בו בעתיד ה Q-17 נותן תמורה סבירה במחיר 2700 ש"ח בערך וגם כולל DVI.

במחיר זול יותר יש את ה LG L1730S ב 2200 ש"ח(ע"פ תגובות של אנשים שרכשו אותו הוא גם מומלץ ביותר).

נראה לי שזה מספיק להתחלה אז תתמקד ב 2,3 מסכים ותבדוק מה הכי מתאים לך בתצוגות

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות :yelclap: !!

הדגם של EIZO 17 אינצ הוא זה? - EIZO FLEXSCAN L550?? ניתן למצוא אותו ב- MAGNET ב 2900 ש''ח...

עכשיו אין לי מושג מה זה DVI אבל אם זה קשור לכ. מסך ולמשחקים אז אני כן רוצה יציאה כזו כי שלפעמים שאני נמצא אצל סבא שלי אז אני משחק קצת :D

אז אם יהיה בו גם שימוש למשחקים וגם לעיצוב אז ללכת על ה- EIZO??

יש גם את ה- flexscan L568 אבל הוא יותר יקר וזמן התגובה שלו הוא 25ms בניגוד ל- 550 ששם זה 16ms.. אז מה זה אומר ועל איזה דגם ללכת?

פורסם
  • מחבר

הקפצה.... :jump:

זה ממש דחוף.. אני צריך שתעזרו לי !!

תודה מראש..

פורסם

DVI זה חיבור שונה בכרטיס מסך, חיבור לבן קצת יותר ארוך

אבל לרוב המסכים שמגיעים עם DVI יש גם חיבור D-SUB (שזה החיבור הרגיל הכחול)

בקשר למסך עם ה 25 מילישניות, זה דיי מיושן, זה לא נורא אבל בתור קניה עכשווית לא הייתי הולך עליו

בגלל שאני לא מכיר את היצרניות האלה לצערי אני לא אוכל לעזור לך בדגמים המסויימים האלו

לישומים ופוטושופ וכל התוכנות שפועלות במערכת הפעלה אתה צריך לבדוק רק דבר אחד - צבעים.

ללכת לחנות ולהסתכל על המסך ולראות איך הצבעים נראים לך..

לסרטים ומשחקים חשוב שלא תיהיה מריחת תמונה.

שוב, ללכת לחנות.. לראות את המסך בפעולה ולראות שהתמונה נקיה ללא מריחות..

לשימוש של סבא שלך אני לא מבין למה אתה מוציא כל כך הרבה כסף, כל מה שהוא צריך זה מסך מבית טוב ובצבעים טובים.

פורסם

בן אדם כל מי שענה לך פה הוא חיי בסרט לי יש מסך LCD של LG דגם L1720B הוא פשוט גדול צבעים פצצה אבא שלי גראפיקאי כפי שאתה מבין חשוב לו איכות והוא עולה רק 2500 אחריות 4 שנים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים