פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים תראו קניתי את המעבד הזה עכשיו פתחתי ואני לא רואה שום חומר שצריך למרוח על המעבד, מה שכן אני רואה על הגוף קירור למטה יש ריבוע ככל הניראה שזה מחליף את את המשחה התרמית.עכשיו השאלה שלי אם אני צריך לקנות משחה תרמית הוא שהריבוע הדבוק מתחת לגוף הקירור באמת מחליף אותו...שלא יקרה לי נזק בהתחממות יתר... ???
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים תראו קניתי את המעבד הזה עכשיו פתחתי ואני לא רואה שום חומר שצריך למרוח על המעבד, מה שכן אני רואה על הגוף קירור למטה יש ריבוע ככל הניראה שזה מחליף את את המשחה התרמית.עכשיו השאלה שלי אם אני צריך לקנות משחה תרמית הוא שהריבוע הדבוק מתחת לגוף הקירור באמת מחליף אותו...שלא יקרה לי נזק בהתחממות יתר... ???חחחחח יה גאון אתה מורח את זה על כל הלמעלה של המעבד עד שהוא יהיה שחור.
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים זה החומר הטרמיבמאווררי סטוק רבים זה בא בצורת מדבקה על הסינקלא צריך חומר בנוסף
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים תבדוק באתר של אינטל חייב לראות סירטון שמסביר איך עושים את זה אם AMD פירסמו או שפשוט AMD יותר טובים מאינטל...
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים בדקתי את העניין לעומק ואינטל לא מספקת שום סרטון לעומת AMD שמספקים סרטון על התקנה של במעבד, מקיחת משחה, התקנת היטסינק ועל מה לא?!
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים יש על גוף הקירור מדבקה טרמית, כלומר אין צורך למרוח משחה טרמית. מעבר לכך ההתקנה של המעבדים הללו אינה מסובכת כלל וכלל.
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים אל תמרח כלוםזו מדבקה טרמיתכאשר הגוף קירור יצמד למעבד החום של המעבד ימיס מעט את המדבקה והחומר ימרח באופן שווה בינהםבזה נגמר הסיפור
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים רק אל תשכח להסיר מזה את העטיפת ניילון מבריקניילון צבעוני לא ממש מוליך חום טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.