פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים tom-boy סדר לי רול, אין לי כוח להכין... רוקי, אתה truly אחד השעירים... כבוד חבר'ה, להמשיך!
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים חחחח אהבתי את הסיפור על הנינג'ה והכלב טוב בכל מקרה היפני נחמד מאוד אבל יותר מתאים לך להיות ערס..חחהממ ונינג'ה עם M16 זה באמת לא מתאים..
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים למה יש לך תגובות מפגרות??נראה לי שET יינעל תת'ארד הזה כמו כל שאר הת'ארדים... :'( :'( :'( בנתיים keep ninjAאם תמשיך עם התגובות הלא קשורות שלך באמת תהיה סיבה לזה...אגב אני רואה שיש פה תמונות דאווין מהצבא (אוף-טופיק) אז ברשותכם, תמונה מהמילואים לפני שנה (כל ה-*** יש ארוך):[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים אני רציני תמידית? אולי בפורום זה נדמה ככה. מישהו פה מכיר אותי מעבר לפורום? עזוב, לא נכנס לזה. תמונה שלך נ'ינגה? אני מצטלם רק מתחת למים.
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים LOL רוקפורד אתה בחור מרופד!! חחח קבלו את שלי ... יצא דיי עצבני עריכת המודר: התמונה הוקטנה לגודל נורמלי. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים לא הכי קשור אבל הנה הכלבה שלי במבט של קלינט איסטוד :-\ לחץ כאן זה לא איכותי ואם תגידו שזה דפוק אז בסדר!
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים Bug2000 לא רואים כלום מהתמונה! אגב מי שלא קרא את סיפורו של הנינג'ע הקטן! מאת רונן הינה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=92563.msg785241#msg785241 (זה קורע מיצחוק )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.