פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים בואו נכריז על תחרות הנינג'ה הטובה ביותר!הזוכה מקבל חולצת נינג'ה איכותית!לא צריך...מגיע לת'ארד הזה סטיקיעריכה---------אם הנושא הזה יהיה קיים עדיין שבוע הבא אני יעלה תמונה..נראה לי שET יינעל תת'ארד הזה כמו כל שאר הת'ארדים... :'( :'( :'( בנתיים keep ninjA
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים סיפורו של הנינג'ע הקטן! היו היה בארץ רחוקה ולא מוכרת נינג'ע קטן וחמוד! לנינג'ע היו כישורי לחימה מדהימים ומופלאים אשר יכלו להפיל כל דרעקון ולהביס כל כלבינג'ה [על כך בהמשך] לדוגמא כישורי ההוקינג'ה (שליפת מקל הוקי מהתחת במהירות בזק) או כישור הנעלינג'ה (הצמחת נעל צבאית על הראש במהירות בזק לגנה ולהסוואה מפני אוייבים) יום אחד החליט הנינג'ע הקטן לארוב לעוברי אורח תמימים בכדי לשדוד את כל רכושם. וכך ישב הנינג'ע כל היום על עץ עד שלפתע שם לב לעובר אורח תמים לכאורה... וכך זינק לו הנינג'ע במהירות בזק מהעץ בכישורי סובארו ג'סטי 97 שעדיין לא עברה טסט לעבר עובר האורח התמים: אך אבוי! עובר האורח כלל לא היה תמים! היה זה כלבינג'ה, אותו כלבינג'ה מפורסם! תוך שניות אחדות הפך עובר האורח לכלבינ'גה מקצועי! וכך התחיל הקרב האימתני בין הכלבינג'ה לבין הנינג'ע הקטן! תחילה זרק הכלבינג'ה כוכב עופרת אימתני אשר ננעץ בנינג'ע הקטן ללא רחמים! ועוד כוכב הוטל לעבר הנינג'ע והפעם השאיר אותו המום לגמרי וחסר אונים! מה שגרם לכלבניג'ה ללא רחמים לנעוץ את חרבו בנינג'ע הקטן ולהורגו כליל! בנימה זו אבקש מכם דקת דומיה לזכר הנינג'ע!
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים אתה יודע ... זאת אחת הפעמים הבודדות שאני קיבלתי הלם ואני לא יודע איך להתמודד איתו . :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o דרך אגב , איפה מלמדים הוקינג'ה ?
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים חצי פורום ו 13 אורחים גולשים פה ואפחד לא שם תמונה..... נקניקים כולכם... אור אני אצרף תמונה מחר. הגיע הלילה והעניים שלי ופלאש לא הולכות ביחד. בעצם גם בלי פלאש הן עצומות אז... ניקח איזה 20 שוטים ונצליח מחר
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים למה 95% מהפורום הזה אשכנזים??למה יש לך תגובות מפגרות??חבר'ה תמשיכו במסורת הנינג'ה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.