פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים ימנייאק הבטחת שלא תפרסם את זה! ואיך לעזאזל עדיין יש לך את זה? עברו כבר שנתיים!! דברים כאלו, מפרסמים בחתימה!!! ;D ומעבר לזה, דברים כאלה שומרים בגיבוי באינטרנט תתפלאו כמה אנשים מהאתר זורקים הערות כאלה... :-X עריכה: שאול הרגת אותי מצחוק עם הסרטון הזה...... לפרסם? ;D
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים לחץ כאןלמזלי שאול, אתה גר באשדוד ואני בירושלים ככה שאני בטוח.וחוצמזה הרגת אותי מצחוק ;D
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים הת'ראד הזה מתדרדר (לא שהוא היה ברמה כזאת גבוהה קודם ). פחות דיבורים על פעיליות הומוסקסואליות, ויותר תמונות שלכם בתור נינג'ה! אם אתם חייבם, אז אפשר תמונות שלכם בתור נינג'ה עושים פעילות הומוסקסואלית
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים אז אפשר תמונות שלכם בתור נינג'ה עושים פעילות הומוסקסואלית plz dont :errrr: לא מספיק יש לי טראומה מהסרטון? ד"א, DXT, התמונות שלך לא עולות...
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים מחבר המממ, מתדרדר מרגע לרגע. לא מזמן מישהו הציע לי לפרסם תמונה שלי רק עם המסיכה אז נעלבתי :'(
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים נו מי הדפוק שהסית תת'רד ? ;D ;D ;Dנינג'ה....אני לא יכול לעלות תמונה כי אני לא יודע מה לעשות בשלב שבארטון התכוון אליו - יש לי 2 בליטות בצד !
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים נו מי הדפוק שהסית תת'רד ? ;D ;D ;D אתה ת'אמת נינג'ה....אני לא יכול לעלות תמונה כי אני לא יודע מה לעשות בשלב שבארטון התכוון אליו - יש לי 2 בליטות בצד ! זה נקרא אוזניים, תכיר MaSTeR NaRGiLa (04:04 PM) : אני יבוא עם הנרגילה שלי ויביא לך מכות אחרי התגרות : ^^ מה?? עומר לא בת ?? אני יבוא עם הנרגילה שלי ויביא לך מכות
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים נראה לי שצריך לעשות ניפוי בת'ראד הזה, ולמחוק את כל ההודעות שאין בהן תמונות של נינג'ות
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים אתה ת'אמת ~~~~~~~~~~ זה נקרא אוזניים, תכיר טחח..לא האוזניים - בליטות של החולצה ... דילגתי על שלב שאני לא יודע מה לעשות בו האנגלית שלי לא הכי הכי
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים "המדריך למחבל המתאבד" כמובן שתהיה הגבלה לגיל 16+ (לא לנסות בבית)בקשר לנינגה ... זה יעזור לכמה טיפוסים שאני מכיר להסתיר את הפרצוף המכוער שלהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.