פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים חחחחח ! אתה שהיד ולא נינגה איי איזה תרד קרוע וטוב, תכף אני אעלה תמונה שלי.
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים מחבר כן, שפורום אחד הסופר-ספאמיים בעולם יתן לי באן ועוד לפני שהם מחליפים שרת, משדרגים את הגרסה של הפורום והופכים אותי למודרייטורית.
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים "צר לי לאכזב אותך, אתה שאהיד ולא נינג'ה." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בונא אחי איזה יציאה... אהבתי... מגיע לך radeon 9500 מתנה.. חחחחחח
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים צר לי לאכזב אותך, אתה שאהיד ולא נינג'ה. דוגרי! הבן אדם הזה שאהיד! איזה אבטחה יש לאתר??
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים "צר לי לאכזב אותך, אתה שאהיד ולא נינג'ה." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בונא אחי איזה יציאה... אהבתי... מגיע לך radeon 9500 מתנה.. חחחחחח זה אחותי לא אחי גבר גבר
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים כמה טוב שאמאש'ך לא נכנסה לחדר בזמן שצילמת @ הסרטון... היתה חוטפת בעיטה/נגחה.
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים http://blackfox.bizhat.com/narutard.avi ...we're not worthy, we're not worthy ...oh please have mercy, spare our lives oh mighty ninja ( )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.