עבור לתוכן

מישהו שמע על הזיכרונות של DIGMA?

Featured Replies

פורסם

מישהו שמע על הזיכרונות של DIGMA? ואם כן, אז הם טובים?

פורסם

יש כזו חברה??

אולי זה רגיל פשוט??

בכל מקרה אולי עדיף לקחת משהו יותר מפורסם

אבל אולי היא טובה

פורסם

ככל הנראה - ג'נרי.

פורסם

לא עדיף בעוד כמה שקלים לקנות סמסונג או ADATA ולהיות בטוח שיש לך משהו איכותי ??

פורסם
  • מחבר

אני קונה את זה מחנות שמוכרת רק את זה (או אולי מחנות אחרת שמוכרת SAMSUNG, אני עדיין לא בטוח מאיזו חנות לקנות)

פורסם

תשמע אני לא מכיר את הזכרונות הללו (בחיים שלי לא שמעתי אליהם :)) אבל אולי הם טובים תחכה למישהו אחר אבל אני אישית חושב שאדיף לקנות משהו (וזה נודע לכל תחום שהוא!) ממישהו מוכר אני לא אומר לך עם יש לך SONY או JVC קח את הSONY אבל עם יש חברה שהיא יותר מוקרת מהשניה בהרבה אז אולי זה אומר משהו אבל שוב אני חוזר תחכה למישהו אחר שיגיד לך!!!

פורסם

כל יום שם חדש של זכרונות

מה יהיה?

למה לא לקנות משהו טוב ומוכר עם אמא ואבא

עזוב אותך משטויות

פורסם

חנות שמוכרת רק את זה לדעתי היא חנות של חובבנים, והייתי מציע לך להתרחק מהם. כל חנות מחשבים

שמכבדת את עצמה מציעה מבחר של מינימום 3 חברות של זכרונות, ולא סתם חברות אלא "מותגים" למינהם, כמו

Geil Crossair Twinmos ADATA Kingston וכו'..ואני לא אהיה מופתע אם המחיר שלהם יהיה מוגזם בשביל ג'נריים.

בכל מקרה, עדיף שתקנה משהו טוב אצל החנויות המוכרות יותר ששם גם תקבל שירות ואחריות ברמה מאשר משהו אצל חנות

"טכנאים" שתוכל לפשוט את הרגל ביום חמישי הבא.

פורסם
  • מחבר

זאת דווקא חנות בסדר, ואני (אולי) קונה משם 6800NU של לידטק וTT 420W  purepower רק רציתי לדעת אם הזיכרונות בסדר, כנראה שלא, אני אשאל אם יש להם משהו אחר (אני מניח שכן).

עריכה: זה עולה 250 שקל ל256 זיכרון במהירות של 3200/400

פורסם

זאת דווקא חנות בסדר, ואני (אולי) קונה משם 6800NU של לידטק וTT 420W  purepower רק רציתי לדעת אם הזיכרונות בסדר, כנראה שלא, אני אשאל אם יש להם משהו אחר (אני מניח שכן).

עריכה: זה עולה 250 שקל ל256 זיכרון במהירות של 3200/400

תראה בדקתי כמה עולה 256 של סמסונג זה 15 שקל יותר

פורסם

זו חברת זכרונות שמוכרת כנראה יותר ברוסיה

החנות כנראה מיבאת אותם משם

מצאתי כמה אתרים שכתוב עליהם על הזכרונות אם אתה דובר רוסית או שיש לך חברה כזה (בטוח יש) אז תנסה לברר עוד פרטים

http://news.webdigest.ru/archive/1075477021.html

פורסם

אני ממשיך למליץ על שתקח משהו יותר מוכר

פורסם

גם לדעתי תוסיף כמה שקלים ותיקח משהו איכותי שלא שתידע שיש לזיכרון שלך אמא ואבא...!

בקשר לזיכרון יש לו עוד שם והוא MAIL MEMORY... זיכרון ג'נרי שאיזה זקנה ישבה והלחימה אותו לבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים