עבור לתוכן

שאלה בקשר לזכרונות DDR.

Featured Replies

פורסם

שלום!

רציתי לשאול, האםההבדל בין זיכרון DDR במהירות 400Mhz, 433MHz, 466Mhz ו-500MHz הוא משמעותי.

כרגע בתכנון שלי לקנות PC 3200 400MHz, אבל אני מתחיל לחשוב שאולי כבר כדאי לי לקנות 500Mhz/466MHz כדי לאחר את השידרוג בעתיד.

צריך עצות

ד'א יש תקציב לשתיהם, אני פשוט שואל אם זה כדאי.

פורסם

זכרונות DDR מעל ל400Mhz מיועדים לאוברקלוק בלבד, אין לך שום שימוש להם (גם לא לשדרוג עתידי) אם אתה לא עושה כלל אוברקלוק

פורסם

כעיקרון... כל זיכרון מעל 400 מג"ה... יעבוד כ-400 מג"ה... בגלל שזה המקסימום של הלוח אם (אם יש לך לוח ישן... יכול להיות אפילו שיעבדו ב-333 מג"ה)

אם אתה מתכנן oc אז כן... כדאי לקנות זכונות במהירות גבוהה מ-400 מג"ה

פורסם

כעיקרון... כל זיכרון מעל 400 מג"ה... יעבוד כ-400 מג"ה... בגלל שזה המקסימום של הלוח אם (אם יש לך לוח ישן... יכול להיות אפילו שיעבדו ב-333 מג"ה)

אם אתה מתכנן oc אז כן... כדאי לקנות זכונות במהירות גבוהה מ-400 מג"ה

אבל עם הלוח תומך עד 400 אז לקנות יותר מ400?

פורסם
  • מחבר

אני קונה עכשיו מחשב, עם לוח אם MSI K8N Neo2 Platinum .

פורסם

אם אתה רוצה לעשות אוברקלוק, אתה צריך זכרונות מעל 400Mhz, אם לא, אין סיבה לקנות זכרונות כאלה

אבל עם הלוח תומך עד 400 אז לקנות יותר מ400?

כנ"ל

פורסם
  • מחבר

אם אתה רוצה לעשות אוברקלוק, אתה צריך זכרונות מעל 400Mhz, אם לא, אין סיבה לקנות זכרונות כאלה

כנ"ל

ואם הלוח אם תומך מעל 400 אז שווה לקנות זכרון של 500?

יש כאלה לוחות בכלל?

אן כן, MSI K8N Neo2 Platinum הוא אחד מהם?

פורסם

עבור DDR התקן אומר שאין כזה דבר מעל 400Mhz, אז לעולם לא תראה תמיכה רשמית. בשביל תדרים יותר גבוהים יש DDR2, אבל בינתיים הוא לא משהו בגלל התזמונים

ד"א, במקרה הזה הבקר זכרונות הוא בכלל על המעבד, אבל זה לא ממש משנה את מה שאמרתי. בכל מקרה, DDR מעל 400Mhz טוב רק בשביל אוברקלוק

פורסם

לא יודע איפה ראית שהלוח תומך עד 433. שם כתוב בכלל עד 333, וזה לא נכון כי הוא (או יותר נכון הבקר זכרונות על המעבדים ששמים עליו) תומך עד 400

זכרונות 500 פועלים עד 250Mhz (בגלל הDDR זה הופך ל500 אפקטיבי). רוב המעבדים היום באים עם FSB של 200Mhz, אז אם אתה רוצה לעלות ולשמור על עבודה במצב סינכרוני (מעבד וזכרון באותו תדר), אתה צריך זכרון שיפעל מעל 200Mhz.

פורסם
  • מחבר

לא יודע איפה ראית שהלוח תומך עד 433. שם כתוב בכלל עד 333, וזה לא נכון כי הוא (או יותר נכון הבקר זכרונות על המעבדים ששמים עליו) תומך עד 400

זכרונות 500 פועלים עד 250Mhz (בגלל הDDR זה הופך ל500 אפקטיבי). רוב המעבדים היום באים עם FSB של 200Mhz, אז אם אתה רוצה לעלות ולשמור על עבודה במצב סינכרוני (מעבד וזכרון באותו תדר), אתה צריך זכרון שיפעל מעל 200Mhz.

AGPx8, Dual DDR 433, SATA, RAID, 1394, LAN, 5.1 Sound, USB 2

פורסם

לא יודע מי כתב את השטות הזו, אתה מוזמן לבדוק באתר היצרן

http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=SK8N&langs=01

(אגב, אני שוב מזכיר, הבקר זכרונות בכלל לא על הלוח)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים