עבור לתוכן

גרררררררררררררר המקודד DVD של nVidia דפק לי את כל הקודקים במחשב

Featured Replies

פורסם

למי אין כרטיס של nVidia לא להתקין בכלל גם למי שיש לא הייתי ממליץ גרררררררררררררררר גם כן תואם לכל חומרה גראפית.... :pissed: :pissed: :pissed:

פורסם

שניה, שניה, שניה..... למה יש לך כרטיס מסך של נווידיה אבל באבאטר שלך רשום ATI???

חוץ מזה, זה שהוא תואם לכל החומרה (והוא לא, נראה לי שזה רק לסדרת ה 6x00 של נוידיה) הגראפית לא השפיע על זה שכל הקודקים במחשב שלך נדפקו, כי קודק זה משהו תוכנתי....

פורסם
  • מחבר

גרר אל תציק, זהו מקודד חומרתי הוא מרנדר כל פריים לטקסטורה ומעביר את זה דרך הpixel shader לאיכות "טובה יותר" ומשתמש בשיידר מסויים למעקב אחרי שינויים מkey frame אחד למישנהו, הכל נשמע טוב ויפה אבל בפועל אני לא יכול לראות סרטי DVD ולא סרטים אחרים.

וזה לא לסדרת הGF6, זה לכל חומרה גראפית :| ויש ליX800... וגם אם היה לי כרטיס של nVidia עדיין היה לי אווטר של ATi :)

הנה הReadMe של זה :| גררררררררר ATi Radeon...

------------------------------------------------------------------------------------------

NVIDIA nStant Media 1.00.xx

email:support@nvidia.com

------------------------------------------------------------------------------------------

Requirements

Operating Systems

- Microsoft Windows® MCE

- Microsoft Windows® XP

- Microsoft Windows® 2000

CPU

- Intel® or AMD processor at 400 MHz or higher

Hard Disk Space

- 100 MB or higher

System Memory

- 32 MB or higher (64 MB for Windows XP)

API

- Microsoft DirectX® 9.0 or higher (www.microsoft.com/directx)

Graphics Chips Supported

- All Microsoft DirectX® 9.x compatible chips, including:

- NVIDIA GeForce6 family

- NVIDIA GeForceFX family

- NVIDIA GeForce4 family

- NVIDIA nForce2 family

- ATI® Radeon family

- Intel® Integrated Graphics family

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים