פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים מילא היה ספאם מעניין, אבל זה דבילי!הגאונות בפשטות, ילדון. 8)אני מוכרח להודות שהרבה זמן לא צחקתי ככה, הסמירנוף מסרב להיכנס לגוף מרוב צחוק, דברים מתחילים לרוץ פה ברוורס. . . . . .............................................................................> ................................................................................................< ?!
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים זאת בטח השעה אבל רוקפורד אני איתך! באמת 1 מהתראדים היותר הזוים בפורום כל כך גאוני שזה.... גאוני +?
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים כמו התוכנית של אסף הראל? דבילי עד כדי צחוק? זה כל כך דבילי, אבל לא מצחיק... אתה צריך להפסיק לשתות (ואני לעשן)
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים תראה איך הוא מגיע ל5 ואם פרושייר וET ישנים אז גם עד 6 ואני צריך להפסיק... אממ.. בעצם על מה אני מדבר? זה פשוט גאוני (ואני נשבע שאני לא על כלום! אולי זה התפוח הלא טוב שאכלתי הבוקר? :-X)
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים ................................................................................................................................................::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::הם משתלטות על כולנו!#%!#%!##%!#HELP! PLEASE!! HELP!!!
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים ואיך דיון על נקודה הגיע ל4 עמודים?!רק אלוהים יודע!אולי זה הבאג 2000 שבא באיחור?
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים טוב ח'ברה, די עם זה... א.נ.י .מ.ת.ח.י.ל. .לר.א.ו.ת. .י.ו.ת.ר מ.י.ד.י. נ.ק.ו.ד.ו.ת...ואני הכי מסטול פה מכולם נראה לי... אני כבר 3 שעות מנסה להכין דוח מעבדה בכימיה.......................
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים מחבר יש משהו שנקרא spam catalizatorמוכרים את זה בצנצנות , ולפעמים יש לזה השלכות קצת מסוכנות ...אם מישהו מעוניין בחומר , שיצור עמי קשר בפרטי .
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים טוב דיי הבנולא אתה מבאס את האווירה?.....אם הדיון מעצבן אותך אז פשוט אל תגיב בו....
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים יש משהו שנקרא spam catalizatorמוכרים את זה בצנצנות , ולפעמים יש לזה השלכות קצת מסוכנות ...אם מישהו מעוניין בחומר , שיצור עמי קשר בפרטי .הייתי בטוח שקוראים לזה LSD....
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים אמרתי לכם שהדיון הזה יגיע ל5 עמודים!אהאהאאאאאאההההההההה (צחוק מרושע של המכשפה מהמומינים)
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים ת'רד הזוי ביותר... עוד יעיפו את כולנו...... אני מתערב שזה עוד יגיע ל7... אלא אם כן איתי יתעורר.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.