פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים לא הייתי בטוח באיזה פורום לפתוח,חשבתי שזה הפורום המתאים ביותר לכך:קיבלתי תוצאה 2480מפרט:Amd Athlon3000+ 64BitAsus K8V SE DeluxeMaxtor 80GB 7200RPMKingston 512MB DDR RAMPNY Geforce6800NU 128MB 256BitAsus CD-RW X32X52X32Asus DVD-Rוהשאלה היא:האם התוצאה מתאימה למפרט שכזה?אם לא,כנראה ש:או שהיה תהליך ברקע שהכבידאו שהפילטרים היו מופעליםאינני מבין בגרוש ב3DMARKולמען האמת,זו פעם ראשונה שאני מפעיל את זה אי פעם.אז תודה לכל מי שיעזור.
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים גם לי זה נראה נמוך למדי...כבה את הפילטרים דרך מרכז השליטה של הכרטיס מסך (לא דרך התוכנה).
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים מחבר דרך התוכנה אין לי שליטה על הפילטרים [מכיוון שמדובר בגירסאת הדגמה]ובכרטיס זה מוגדר כAPPLICATION CONTROLLEDלהגדיר את זה כ-OFF יכול לסדר את העניין?*חשוב לציין שהדרייברים של הכ. מסך הם גירסא אחת יותר ישנה מהגירסא החדשה ביותר*והשתמשתי בגירסא 1.00 של 3DMARK05,הבנתי שיש פאצ' לגירסא 1.01 שמתקן תקלות טכניות בגירסא הראשונהובמהלך הבדיקה נתקלתי במספר באגים ותקיעות משונות שלא היו אמורים\אמורות לקרות.יש לכם הצעות כיצד לשפר ביצועים?אני יודע שהמחשב מסוגל לפחות ל3000+,השאלה למה הוא לא מגיע.
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים מחבר WTF?!LOL!אוקי יש לי תקלות עם התוכנהתקלות ממש מצחיקותבבדיקה השניה,המסך מקבל גוונים של שחור,ומעין משולשים שחורים ענקיים נוצרים על המסך וחוסמים את שדה הראייה ומורידים FPS רצחוגם מעין פסים שחורים נוצריםבבדיקה הראשונה הכל הולך טובבשלישית הכל הולך טובואז אחרי 3 הבדיקות,הוא מנסה לטעון,מתחרבש,נתקע,עושה מסך שחור,מפעיל שוב פעם את בדיקה מס'3,אבל על הגדרות גראפיות ממש נמוכות,ועל 1FPS קבועואז מפעיל טעינה,נתקע שוב פעם,מריץ את בדיקה 1 על הגדרות נמוכות עם FPS1 קבוע,ואז נותן תוצאותכיביתי פילטרים וקיבלתי תוצאה של 1900חחח טוב,אני צריך לעדכן גירסא,אולי זה יתקן את הדברים המטומטמים האלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.