עבור לתוכן

קצת פרטים על המפלצת העתידית של ATI לא כך כל עתידי Q1 2005.

Featured Replies

פורסם

אם לא היית עושה hardmod כנראה שאתה לא בטוח מספיק בכישוריך. בכל מקרה אז אתה שונא עשירים, יופי כלומר אתה סתם ילד מסכן שטובל במירמוריו, אני מבטיח לך שמי שקונה כרטיס ב3000 שקל הוא רחוק מלהיות עשיר, עשירים קמצנים וקונים מחשבים מומצעים- בדרך כלל.

ושוב פעם צריבת ביוס איננה מסכנת את הכרטיס, כל עוד לא יכול להרגם נזק תמידי אין סכנה שום סכנה לכרטיס.

פורסם
  • מחבר

אם לא היית עושה hardmod כנראה שאתה לא בטוח מספיק בכישוריך.

פשוט לא יכול לסכן כרטיס שעולה 1000 שקל ...

פחות או יותר

פורסם

אני מסכים אם Bessmertniy 

לא שווה להוציא יותר מ-2000 ש"ח (גג) על כרטיס מסך , (בלי קשר אם משיהו עשיר או עני )!!!

למה זה טוב , לשחק ברזלוציות מטורפות 5000/5000 ?

או להשיג ציון יותר גבוה יותר בתוכנות בדיקה , כמו 3D-MARK וכו' ?!

גם בתור כרטיס לטווח ארוך , כרטיסי ה-HI END לא שווים , בעתיד בטוח שייצאו משחקים עם דרישות (תמיכה) בחומרה/תוכנה שונים ,(או ישנו את הסלוט כמו AGP, PCI-E X16 ל-PCI-E X32)

פורסם
  • מחבר

:-* תודה ליפא

בדיוק הנקודה שלי מה עוד 1000 נקודות מ 3dmark ? עוד 10-15 fps ? :nixweiss:

גם ככה כמעט כולם משחקים ב ,1152,1024....(זצולוציות נמוכות)

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=92474.0

סקר קטן שאני עורך

פורסם

הבעיה היא שאין לך נקודה, מי שמשקיע בhigh end מודע לזה. השנה הייתה שנת שיא מבחינה של קניית כרטיסי high end, רוב קהילת הגיימרים עוברת לזה, כי מבינים שכדי לשחק בצורה נורמאלית צריך כרטיס מסך שיכול לספק את הסחורה. 9800 כיום כבר לא יפעיל FarCry עם פילטרים ועל UltraHigh בצורה טובה למדי, הFPS הממוצע אולי יהיה בסביבות ה40 אבל עדיין יהיו נפילות למתחת ל30 דבר שהורס את חוויית המשחק הכללית.

ולמה קראת לעצמך Bessmertniy? לא יותר פשוט לקרוא לעצמך The imortal? אותו דבר נשמע יותר טוב, ואנשים שלא מבינים רוסית יצליחו להבין את הניק גם.... :lol:

פורסם

זה שאנשים קונים דברים שהם לא צריכים ,( שזה נכון לעוד הרבה דברים בחיים , וגם במחשבים ), לא עושה את זה נכון ,(או נבון )

זה כמו שתשאל (לא משנה באיזה פורום ,האם שווה לקנות ערכת שבבים 925 אם זכרונות של DDR2 ), אז מה אנשים לא קונים את זה ?

פורסם

אוייש דיי לזיין בשכל קונים מה שצריכים, קניה של 9800 לפני שנה כאשר הוא עלה כפול ממה שהוא עולה עכשיו לא פחות נבונה מקניתו עכשיו.

הכרטיס סיפק שנה את הקונה שבזמנה הוא הריץ משחקים בצורה הטובה ביותר, והוא ימשיך לספקו עוד שנה בצורה סבירה אבל לאט לאט פחות טובה. ככה שמי שקנה אותו ב1200 יהנה ממנו שנה, מי שקנה לפני שנה בכפול יהנה ממנו שנתיים. ויהנה ממנו יותר, יהיו לו שנה שונה וחצי של משחקים על המקס, מי שקונה עכשיו יקבל חצי שנה בקושי...

אין מה להגיד כדי לשחק משחקים בצורה נורמאלית, צריך כרטים מסך High End זה שאנשים מסתפקים בפחות מזה לא הופך את זה למיותר. זה שאנשים לא יכולים לקנות אוטו חדש ונזקקים לישן, לא הופך קניה של אוטו חדש למיותרת. כי אם תסתכל על כל דבר מעבר למינימום שהוא מיותר מה יצא מזה? תחיה במנזר וזהו...

פורסם

DOGMA   אין לי ויכוח לגבי 9800 PRO   , להיפך 9800 PRO  היה כרטיס  מצוין ,במחיר שפוי !

9800 PRO  לא עלה 3000 ש"ח ,ולא 4000 ש"ח  ואם הוא היה עולה כך ,הייתי אומר שזה שטות !!! , וכך אני חושב לגבי מי שקונה X800 XT PE , במחיר של 4000 ש"ח .

לא אמרתי , לא לקנות HI END , פשוט יש גבול

אני חוזר על מה שכבר אמרתי , הגבול  (לפי דעתי ) הוא 2000 ש"ח ,גג

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים