עבור לתוכן

קצת פרטים על המפלצת העתידית של ATI לא כך כל עתידי Q1 2005.

Featured Replies

פורסם

נשמע סבבה, נראה מה יש לנווידיה להציע...

פורסם

6800 U

+

6800 U

+

OC

נשמע לי יותר טוב...

מצד שני גם ATI יתחילו בקרוב להשתמש בתקן דומה ל SLI של NVIDIA (אולי זה אותו תקן).

פורסם

לא ציפיתי שככה אני אשאל,אבל מה לעשות עם הX800 XT PE שלי ,שמגיע ב15(תמונות יפורסמו תיהיו בטוחים),להחליף לחכות מה עכשיו?

פורסם
  • מחבר

קנית קנית...אין מה לעשות... זה אחלה כרטיס ,אין מה להצטער...

כל עוד לא הייתה כמו איזה אידיוט אחד מפורום שקנה x800xt ב 4600 שקל

כל עוד קנית אותו ב 3200 אז עשית קניה טובה

לא ממולצת אבל טובה. ( לא ממולצת בגלל שה x800 זה מין דור ביינים בין הדור הקודם לדור החדש , כאילו הוא לא בדיוק דור חדש כי מבחינה טכנולוגית הוא לא משנה הרבה רק בא עם הרבה צינורות וזיכרונות מהירים)

אבל כרטיס טוב ומהיר . :xyxthumbs:

אני מהאלה שיקנו כרטיס זול וינסו להוציא ממנו כמה שיותר אבל יש כאלו שאין להם כוח להתחיל להתעסק ב softmods ו OC...

קירורים בלגנים

אז קונים את היקר יותר, וזה גם בסדר

:xyxthumbs:

פורסם

שמע פאפי(קוראים לה בלוסום לא?) נמחד,זאת לא פעם ראשונה שאני רואה תגובה שלך,אתה מדבר כללי מדי ובאוויר!(בכלל יש תחושה של פנאטיות לצד nvidia),איפה DOGMA כשצריך אותו?!

לא אמרתי שאני מצטער,בחירה גרועה בטח שלא עשיתי,פשוט אני שוקל כרגע לחכות אפילו יותר(עם החראות שם כבר חיכיתי יותר מ4 חודשים כל פעם זה קפץ ל15 הבא)לאמצע 2005 ולקנות(אני מניח שבמחיר דומה)את הסוסון שאמור לצאת,או להגיד תודה לסוסה שכבר קניתי ו"להתפשר"עליה(נראה לי שיש הרבה בפורום שיהרגו אותי על דיבור כזה:)...).

חוץ מזה לכרטיסים כאלה 400 דולר זו השקעה מעולה(לשלוח לכאן זה שטויות),יקר זה כבר לשיקול הקונה :nixweiss:

ואני מבקש לא לשמוע יותר דברים כמו "למה ultra קח GT" הרבה יותר טוב\משתלם עם OC,לא!כל כרטיס מתברך ביכולות גיאומטריות שונות וכו' באמת אתם חושבים שהיצרנים "פראיירים"?...(נו תגידו הבדלים שוליים תגידו),חוץ מזה שגם לחזק יותר אפשר לעשות OC ,מה אז,יש יותר חזק(בטח עכשיו דיברתי בשפה של חלק)?בקיצור אני מאלה שהעוד 100+- $ לא יאכל אותם (מצפון,לא בכיס כמו לרוב כאן!)על השקעה טובה!

DOGMA לטיפולך.

פורסם

שמע פאפי(קוראים לה בלוסום לא?) נמחד,זאת לא פעם ראשונה שאני רואה תגובה שלך,אתה מדבר כללי מדי ובאוויר!(בכלל יש תחושה של פנאטיות לצד nvidia),איפה DOGMA כשצריך אותו?!

לא אמרתי שאני מצטער,בחירה גרועה בטח שלא עשיתי,פשוט אני שוקל כרגע לחכות אפילו יותר(עם החראות שם כבר חיכיתי יותר מ4 חודשים כל פעם זה קפץ ל15 הבא)לאמצע 2005 ולקנות(אני מניח שבמחיר דומה)את הסוסון שאמור לצאת,או להגיד תודה לסוסה שכבר קניתי ו"להתפשר"עליה(נראה לי שיש הרבה בפורום שיהרגו אותי על דיבור כזה:)...).

חוץ מזה לכרטיסים כאלה 400 דולר זו השקעה מעולה(לשלוח לכאן זה שטויות),יקר זה כבר לשיקול הקונה :nixweiss:

ואני מבקש לא לשמוע יותר דברים כמו "למה ultra קח GT" הרבה יותר טוב\משתלם עם OC,לא!כל כרטיס מתברך ביכולות גיאומטריות שונות וכו' באמת אתם חושבים שהיצרנים "פראיירים"?...(נו תגידו הבדלים שוליים תגידו),חוץ מזה שגם לחזק יותר אפשר לעשות OC ,מה אז,יש יותר חזק(בטח עכשיו דיברתי בשפה של חלק)?בקיצור אני מאלה שהעוד 100+- $ לא יאכל אותם (מצפון,לא בכיס כמו לרוב כאן!)על השקעה טובה!

DOGMA לטיפולך.

אני חושב שהיחיד שמדבר פה שטויות זה אתה... (למה יש לי הרגשה שאתה לצד ATi)...?!

אף אחד לא אמר שהקניה שלך לא טובה, עשית קניה מעולה... ולפי דעתי ברמות האלה ההבדל בין הX800XT PE ל6800U הם באמת זניחות... וכל אחד כבר בוחר את החברה העדיפהעליו.

כלל חשוב במחשבים זה שאם אתה רוצה לקנות משהו, ויש לך תקציב מתאים,  תקנה אותו ואל תחכה ל"דור הבא" (אלה אם הוא מממש קרוב) בגלל שככה אתה תקנה את הכרטיס שלך ב2017....

ואני לא מבין למה אתה צריך את "DOGMA" כדי שיטפל בזה?! כדי שהוא יגרום לך להרגיש שעשית קניה טובה ? או כדי שהוא שוב ישמיץ את nVidia ?

פורסם

או שהוא עבר טוב על החומר(חיחיחי),או שהוא מלא בחרטאות שהוא אסף בכמה אתרים.

לא יודע למה אמרת "מלא" בשטויות,אבל כן שטות אחת תמיד חוזרת אצלי,הכלל הזה שהזכרת(קשה לי להגיד אותו).

עכשיו כשאני חושב על זה גם ככה אח שלי הבא בתור לקבלת מערכת וכמובן שהיא הולכת ליהיות מפלצת,אני "אסבול" את הPE שלי...

פשוט הורג אותי פשוט הורג אותי,מה יהייה בעתיד(עזבו רחוק,לא רחוק כללים לא כללים אתם בטח מבינים למה אני מתכוון כרגע...)עם ה2.0 b המגמגם שלו,הכרטיס עם הי הרבה טרז' ולא יכלו לתמוך גם ב3.0,אז הוא היה מתחמם קצת.............(שוב DOGMA).

בקיצור אני חתרתי הרבה מעבר לגבולות של הת'רד ומצטער על ה"גניבה" פותח הת'רד(וואי במכה מירכאות השתמשתי..).

נחכה ל15 ונדבר!(אני לא אבל לא פאן בוי!)

פורסם

מה אתה בדיוק רוצה שאני יגיד שלך?

כרטיסים תומכי DX9 יש כבר שנתיים אם לא יותר, עד היום יצאו רק שלושה משחקים שמשתמשים במשהו שקיים בDX9 בלבד.

SM2.0b אלא כל הדברים הפחות או יותר חשובים שיש בSM3.0 ברבע מהעלות, יש flow control בPS, יש GI, ויש צורה כלשהי של pixel branching.

כל המשחקים "שיתמכו" בSM3.0 לא הולכים להשתמש בו ממש, כל מה שהם יעשו זה ידחפו עוד שיידרים לpass אחד, ביינתיים רק FarCry כנראה מיצה או קרוב למצות את ההגבלה של הSM2.0 שעומדת על 96. ה2.0b מכיל הגבלה  של בסביבות ה15K לPS ו65K לVS. ואם הם כן הולכים להכניס דברים יותר מתקדמים כמו DDB או GI, כל עוד המפתחים לא יצאו מגדרם כדי לעשות אותם לא תואמים לחומרה של ATi הם יעבדו באותה צורה, אם לא טוב יותר על הX800. בקשר לדור ביינתיים, זה תקף גם ל3.0, כיוון שאף אחד מהם לא משפר משהו, תראו תבדיקות של 3Dmark05 תריצו על 2.0/2.0x/3.0 התוצאות שמתקבלות הן אותן תוצאות. השיפור האמיתי יבוא עם WGF וSM4.0.

עכשיו בקשר לR520 אני ממש ממש לא חושב שהוא יהיה בQ1, אולי 2. הכרטיסים הבאים שהולכים לצאת זה הR480/430, וגם להם לא יהיה SM3.0.

it`s just aint worth it

ובקשר אליך ...

או שהוא עבר טוב על החומר(חיחיחי),או שהוא מלא בחרטאות שהוא אסף בכמה אתרים.

אני לא חושב שיש הבדל :) הכל לומדים מאתרים, ופורומים שעוסקים בנושא.

פורסם
  • מחבר

DOGMA לטיפולך.

:pissed: :pissed: :pissed::kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

איפה לעזעזל ראית שאני אמרתי לך משהו רע?

אמרתי שעשית קניה טובה... מה אתה מתבכיין כמו איזה הומו!

דיברתי על עצמי שאני לא הייתי זורק 3000 שקל על כרטיס , ולא אמרתי משהו נגדך ונגד הכרטיס שלך

הנה כמה ציטוטים ממה שכתבתי

:

"כל עוד קנית אותו ב 3200 אז עשית קניה טובה"

"כרטיס טוב ומהיר ."

"זה אחלה כרטיס ,אין מה להצטער..."

תקרה את מה שכתבתי , איפה ראית אותי שם ממליץ לך לקחת GT או ultra (6800)

תראה לי בבקשה... :bash:

,

עריכה: ומה באמת דוגמא קשור ?

הוא יודע בדיוק מה שהאחרים יודעים והוא גם קנה כרטיס כמו שלך אז איך אתה רוצה שהוא יהיה אובייקטיבי?

לי אין אף אחד מהכרטיסים , אבל אני קורא הרבה ועושה הרבה השוואות והבחירה שלי היא לחכות ל 6600GT או ל 6800LE שידרו המחירים

או שיכנסו עוד ירצנים וכמו שאני אמרתי אני בקטע של מודניג OC סופטמוד ודברים כאלו אני לא הולך לזרוק 3000 על כרטיס שעוד חצי שנה יעלה 1500 שקל....

או שכבר יצא הדור היותר חדש...

זה שיש טחונים ומתלהבים מזה שהם טחונים מה אתה רוצה שאני יעשה ? יגיד להם לא לקנות משהו בשבילהם זה נחשב גרושים?

לא כולם הילדים של ביבי ...

:bash: אז דיי לעצבן אני ממליץ לאנשים משהו שהם יכולים להרשות לעצמם ... אני לא בא לכל אחד תקנה 6800GT או אולטרה ...

תראה בכתבה שלי שעשיתי על כרטיסי מסך , אפילו כתבתי שלא לגעת ב ultra או ב x800xt pe כי זה לא משלתם...

אבל עם אתם הילדים הרעבים של ביבי אז בשבילכם זה לא בעיה לזרוק 3000-5000 שקל לכרטיס מסך אז שיהיה לכם לבריאות מה אתם רוצה שאני יגיד,

אני בא ממעמד ביינים שלא יכול להרשות לעצמו לזרוק 3000-2000 שקל לכרטיס מסך אז דרך החשיבה שלי שונה.

:nixweiss:

פורסם

במקומך לא הייתי מתגאה יותר מידי בso called כתבה שלך.

בכל מקרה Softmod זה גם צריבת ביוס, כל דבר שלא מצריך התערבות פיסית בכרטיס נכנס לקטגוריה של softmod.

ומה הקשר בין זאת שקניתי 10800 לאובייקטיביות? ואני ממש לא מבין למה אתה משמיץ אנשים שקונים כרטיס ב3000 שקל. לא יודע מה בקשר לבום החשמלי, אבל לי 2700 שקל על כרטיס מסך זה לא משהו שבא בקלות.

פורסם
  • מחבר

במקומך לא הייתי מתגאה יותר מידי בso called כתבה שלך.

בכל מקרה Softmod זה גם צריבת ביוס, כל דבר שלא מצריך התערבות פיסית בכרטיס נכנס לקטגוריה של softmod.

ומה הקשר בין זאת שקניתי 10800 לאובייקטיביות? ואני ממש לא מבין למה אתה משמיץ אנשים שקונים כרטיס ב3000 שקל. לא יודע מה בקשר לבום החשמלי, אבל לי 2700 שקל על כרטיס מסך זה לא משהו שבא בקלות.

סופטמוד לא מסכן את הכרטיס כמו צריבת ביוס ...

"ואני ממש לא מבין למה אתה משמיץ אנשים שקונים כרטיס ב3000 שקל."

:pissed::bash: איפה ראית שאני משמיץ? תביא הוכחות...נו...תביא תביא...

פורסם

Bessmertniy קצת נסחפת עם ההשוואות שלך...

3000 שקל לא באים בקלות לאףףף אחד!

ואני באמת ברוב הדברים מסכים איתך *חוץ* מזה שאתה יותר מדי נכנס לכיס של אנשים ופחות מדי בודק יכולות של כרטיס...

ברור שלמי שאין כסף מיותר/חסך/עבד/גנב או שהשיג את זה בכל דרך אחרת אין לו מה להסתכל על ה6800U וX800 XT PE.

אבל יש אנשים שזה מטרת חייהם, וזה עושה להם טוב על הלב שיהיה להם את BEST.

זה הטיפ שלי אליך, תן לאנשים את הנתונים כמו שהם ותהיה יותר אובייקטבי בקשר לכסף...

תקבל את הטיפ או לא החלטה שלך

פורסם

סופטמוד לא מסכן את הכרטיס כמו צריבת ביוס ...

"ואני ממש לא מבין למה אתה משמיץ אנשים שקונים כרטיס ב3000 שקל."

:pissed::bash: איפה ראית שאני משמיץ? תביא הוכחות...נו...תביא תביא...

צריבת ביוס = softmod צריבת ביוס לא מסכנת בשום דבר את הכרטיס, תמיד אפשר להחזיר אחורה, גם אם תקבל Invoke Vidoe bios בPOST. מחברים כרטיס PCI ומשחזרים את המקורי.

hardmod = התערבות פיסית בכרטיס, הלחמה קיצור וכו'... דבר שכן מסכן את הכרטיס כיוון שיש אפשרות להווצרות של נזק פיסי תמידי.

והשמצה, ילדי ביבי לא מספיק?!

פורסם
  • מחבר

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

זה קשור אליך או אליו , כל העשירים, מה לעשות לא סובל עשירים פלצנים שיכול להרשות לעצמם לקנות כרטיס מסך ב 3000-4000 שקל...מקווה שהבנו את הנקודה הזאת ( שאני לא סובל עשירים בכלליות ),

ברור שיש אנשים שעבדו קשה (כל החופש או משהו) כדי לחסוך איזה 3000 שקל כרטיס, וכאלו שמנסים לחסוך כל שקל בקניית המחשב ,כן אני ימליץ כל כרטיס יותר זול אבל שיתן את אותם הביצועים של כרטיס היקר יותר זה עדין חיסכון לפעמים של 800 שקל בין 2400 שקל ל 3200.

קשה פשוט להמליץ על משהו שעולה ב 800-600 שקל יותר ונותן בסך הכל 10 אחוז יותר בביצועים . (ואני מדבר על 2 החברות)

:nixweiss:

ובנימה אופטימית זאת נעבור לנושא השני :

בסדר נכון צריבת ביוס זה פוסטמוד כאילו מוד קל אבל זה עדין מסכן את הכרטיס ...

סופטמוד תוכנתי לא מסכן כי אפשר תמיד לחזור למצב הקודם בדרך ככל בלי שום תופעות לוואי.

כן אני יודע גם מה זה הרדמוד , זה לא משהו שהייתי מנסה על הכרטיס של 1000 או אפילו 500 שקל.

(אלא עם כן הייתי עשיר :lol: )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים