עבור לתוכן

האקספלורר נדפק

Featured Replies

פורסם

קרה לי מששהו מוזר ביותר ,פתאום תוך כדיי גלישה כל הדפים באקספלורר שהיו פתוחים נסגרו בלי שום הודעת שגיעה.

ואני לא יכול לפתוח דפדפן של אקספלורר, אני פשוט לוחץ על האיקון, וכלום לא קורה., ואותו דבר עם המחשב שלי, בקיצור כל מה שקשור לאקספלורר.

ואין שום הודיעת שגיעה, כלום.

סרקתי שעה וחצי עם הNorton Anti virus 2004 הכי מעודכן, הרצתי ספחח בוט הכי מעודכן, התחלתי את המחשב, ואין שום הוגעת שגיעה, שום וירוס, פשוט כלום, והאקספלורר מסרב לעבוד.

המערכת הפעלה WinXP PRO SP1 עם כל עדכוני האבטחה החדשים (כמובן בלי SP2). :bash::pissed:

מה יכול להיות הבעיה, אני שובר את הראש, אני יודע שהמערכת הפעלה גוססת (הניקוי דיסק מסרב לעבוד כבר חודשיים, ויש לי כבר גיגה של קבצים זמניים), כי יש לי כבר הרבה בעיות אחרות, אבל אין לי כוח לפרמט, כי כל ההרדיסקים מפוצצרים בכול טוב, ואין לי איך לגבות.

איך אני יכול להתגבר על ההבעיה הלי לפרמט?

ואיך לעזאזל אני ריקברי (שיקום), בשביל לחזור להגדרות הקודמות?

מזל שיש את מוזילה..

פורסם

יש לך את הדברים הבאים לעשות:

1.להתקין FIREFOX (לדעתי עדיף ממוזילה(פחות כבד))

2.יש תחלופות לEXPLORER גם בווינדוס(כן מפתיע)

3.להתחיל לגבות ולהקפיד על משטר גיבויים כמוני

4.ליצור מחיצה נפרדת למערכת הפעלה ול"כול טוב"

5.לשמור מחיצה עם ווינדוס מותקן שלא נוגעים בו רק שיש צרות

6.לא להוריד דברים שאתה לא יודע מה המקור שלהם

7.הRECOVERY הוא בCONTROL PANEL ומשם לSYSTEM ואז לא זוכר(ששמע אני בלינוקס)

ואם כל זה לא עובד לעבור ללינוקס ;)שיש שם פחות תקלות(לא שאין כלום כי אין דבר מושלם ומי שאומר שלינוקס זה גן עדן טועה ובגדול!!!!)

או פשוט לפרמט להתקין הכל מחדש ולעשות כל מה שאמרתי למעלה חוץ מ7 ו אולי 2 שזה לא כל כך קריטי אבל זה גם עוזר

פורסם
  • מחבר

אז זהו שאפילו CONTROL PANEL אין לי גישה בגלל האקספלורר.

תאמין לי אני מת לעבור ללינוק, אבל הידע שלי בלינוק אפסי, גם כך אני לא משחק במשחקים.

כנראה אני יצתרך לפרמט את הזוועה הזאת.

כואב הלב על כול הפרקים של CSI NY/LasVagas.

צריך לתבוע את מיקרוספוט על עוגמת נפש, אני בחיים שלי לא רוכש יותר מערכת הפעלה מהחברה הזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים