פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים חבר שלי רוצה לקנות לוח אם חדש כי נדפק לו שם משהו אז רציתי לדעת איזה הכי טוב כלומר דגם של ASUS עד 500 שקל מקסימום 600 תודה רבה.
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים אני רוצה אסוס כי חבר שלי אמר לי שזה הכי טוב , דודה שלי רוצה אסוס ,סבתא שלי רוצה אסוס כל היום אסוס ואסוס ואסוס חרא של חברה לוחות amd נוראיים ולוחות אינטל בינונים ויקרים לא חבל על הכסף תן את סוג המעבד במדויק ונמצא לך משהו מכובד מחברות טובות.
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים אני רוצה אסוס כי חבר שלי אמר לי שזה הכי טוב , דודה שלי רוצה אסוס ,סבתא שלי רוצה אסוס כל היום אסוס ואסוס ואסוס חרא של חברה לוחות amd נוראיים ולוחות אינטל בינונים ויקרים לא חבל על הכסף תן את סוג המעבד במדויק ונמצא לך משהו מכובד מחברות טובות. למה למעבדי אינטל הם טובים לא?? ויודע מה אני מחפש לוח לסוקט 775 עד 1000 שקל מה אתה ממליץ
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים לאסוס יש מלא בעיות עם הלוחות שלהם ( במיוחד לאינטל פנטיום 4 ), אפילו לוחות חדשים שמגיעים לא תקינים, לא נעים בכלל...המלצה שלי - לך על GIGABYTE שהם מעולים או על ABIT.
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים ABIT זו חברת על! או אלבטרון גם דיי זולים וגם איכותיים. עם הייתי הולך על LG775 כנראה הייתי הולך על לוח של אלבטרון
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים ABIT זו חברת על! או אלבטרון גם דיי זולים וגם איכותיים. עם הייתי הולך על LG775 כנראה הייתי הולך על לוח של אלבטרון אלבטרון הם טובים??! אז איזזה לוח אתה יכול בבקשה להמליץ לי או אביט או אלברטון עם הם טובים או הלוח שכנראה אני קונה הג'יגה ביט נו איך שקוראים לו שמסתים עם DUO
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים אני עברתי הרבה לוחות של אסוס לאינטלP4BP4XP-XP4PE2-X P4P800-E Deluxeולא נתקלתי בבעיות עם אף אחד
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים לאסוס יש מלא בעיות עם הלוחות שלהם ( במיוחד לאינטל פנטיום 4 ), אפילו לוחות חדשים שמגיעים לא תקינים, לא נעים בכלל...המלצה שלי - לך על GIGABYTE שהם מעולים או על ABIT.אהלן ,גם אני הלכתי על Asus ונפלתי.. כולם טענו שהם לוחות מעולים ומסתבר ששילמתי עבור השם , ולא יותר. רק בעיות היו.בעבר , הם היו מעולים. כיום , הם לוחות טובים , אך יקרים ודי בעיתיים (מניסיון שלי אם סוקט 478).
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים לי יש לוח אסוס P4S533-MX והוא עובד חלק..אף פעם לא הייתה לי בעיה עם אסוס ואם אני יחשוב לשדרג אז אני יחשוב על אסוס.חברה די טובה. וסדרת לוחות אם חדשה מרשימה ביותר.
פורסם 2004 בנובמבר 2321 שנים מחבר לי יש לוח של גיגה בייט-GIGABAIT והוא לוח טוב ועד היום הוא לא עשה לי שום בעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.