פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים שלום. קודם כל סליחה על הדיון הקודם שהקפצתי =[ פשוט הייתי צריך תשובה. אז ככה יש לי שאלה אחת אם תוכלו לענות לי :-\ איזה מצלמה יותר משתלמת לי? (אני אוהב זום טוב) Z1 או A75? איזה אתם ממליצים לי? אפשר גם אחרים אבל רק מCamera4Less בבקשה =] תודה
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים אני לא יודע מה לעשות כבר הקפצת נושאים חוקית היא הקפצה של נושא שעברו מספר ימים והוא עבר לעמודים אחרים, לא בעמוד הראשון. כאמור, כל עוד הוא בעמוד הראשון הוא זוכה לאותו יחס. ההקפצה שלך לא מצדיקה זאת. אני אמרתי לך את דעתי בנושא הקודם שלך שנעלתי, יש את ה-Z10 שהיא יותר טובה בביצועים (נתונים יותר טובים). אתה יכול ללכת עליה אם אתה רוצה זום גבוהה. ה-Z1 לדעתי לא שווה קנייה, כי היא שווה במחיר ל-Z10. לעומת ה-A75 שזולה ב-400 ש"ח. ובהפרש הזה אתה יכול לקנות בקלות את הדיל שמוצע ב-C4L.
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים מחבר אני ילמד לבד טוב סליחה פשוט זה כבר כמה ימים ככה =[ אתה יכול לתת לי לינק למצלמה הזאתי מC4L כי חישפתי ולא מצאתי כזה דבר, אם תוכל להביא לי לינק אליה אני ישמח =] תודה .
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36446&gsid=10-4 מציעים אותה עם אחריות יבואן שנתיים. לדעתי שווה
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים לחץ כאןאני חושב שעדיף לך את זה אבל.אותו באנדל רק בלי ה 128 מגה זיכרון ו ב 320 שקל פחות, שבהם אתה יכול לקנות 256 מגה זיכרון + בטריות ב 25 שקל יותר...
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים אני ממליץ לך ללכת על מינולטהדגם Z3היא טובה ביותר יש את זה לחבר שלי ויוצא תמונות יותר טובות מכל מצלמה אחרת ה Z3 לוקח את כולם!!!
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים אממ....לא ;D כי המצלמה הזו WAY מעל התקציב שלו. הוא מחפש זום טוב במחיר מינימלי ללא התפשרות על איכות (הבנתי נכון? )
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים מחבר אכן הבנתם נכון =]ונמאס לי וקניתי את הA75, מקבל אותה ביום שלישי או ברביעי =]יאיייי :>
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.