פורסם 2002 ביוני 923 שנים למשל שהכרטיסים האחרים לא יסתנכרנו על מוד הפעולה של הכרטיס עם המוד הקבוע ולכן יבחרו במוד אחר ולא יוכלו לתקשר עם אותו כרטיס, או למשל יגרמו לכמות תעבורה גדולה בניסיונות חוזרים ונשנים להסתנכרן וכו' ........ :asthanos:
פורסם 2002 ביוני 923 שנים מחבר טוב, ההאב מת סופית, אני מחבר את כבל הרשת והנורות לא דולקות, זה אני מאמין אומר שהוא מת סופית ?
פורסם 2002 ביוני 923 שנים אם אתה מחבר מחשבים ונורת ה Link של ה port לא נדלקת - סימן שיש ל Switch שלך בעיה. הייתי אומר גם שאם נורת ה Power שלו לא דולקת זה סימן די ברור למצבו אם אתה מנתק אותו מהחשמל ומחבר שוב הוא מבצע self test? (כל הנורות נדלקות וכבות)
פורסם 2002 ביוני 923 שנים מחבר לא, הוא לא עושה בדיקה שכזו ! ורק המחשב שלי מצליח להתחבר, וגם הוא מהבהב כמו מטורף.
פורסם 2002 ביוני 923 שנים מחבר הנה הוא עכשיו עשה בדיקה שכזו...אבל המחשב של אחותי עדיין מסרב להתחבר...
פורסם 2002 ביוני 923 שנים עושה רושם שה Switch שלך לא עובד בצורה לא יציבה . נראה לי שמצאת את הבעיה שלך
פורסם 2002 ביוני 923 שנים מחבר אוקיי, נחליף אותו ונקווה שהכל יהיה בסדר, תודה לך אגב...(מעניין למה הוא ככה מעמיס על הרשת)
פורסם 2002 ביוני 923 שנים וואלה נשבע לך שיגעת לנו ת'חומוסתן לי את הכתובת שלך ואני יבוא עם האב פועל,איך אתה לא יכול להשיג מצרך כה פופולרי?
פורסם 2002 ביוני 923 שנים מחבר 1. תרגיע.2. תרגיע.3. תרגיע.מה יש לך ? אפשר לחשוב שכל שנייה אני פונה אליכם עם בעייה, ואם לא נוח לך אז למה אתה נכנס לת'רד ? אין לי כוח לויכוחים אבל ההתקפה לא הייתה נחוצה !
פורסם 2002 ביוני 1023 שנים מחבר אוקיי, חדשות טובות לי, ספק לא תואם שקיבלתי עם ההאב פשוט שיגע אותו, עכשיו כשהחליפו לי את הספק נראה כאילו הרשת חזרה למהירותה הקודמת והכל נראה בסדר עד עכשיו. לא ידעתי שספק לא תואם יכול לשגע ככה האב, מה דעתכם ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.