עבור לתוכן

בעיה בווינדוס אחרי התקנה מחדש...

Featured Replies

פורסם

אהלן בטעות התקנתי SP2

אז אתמול חבר בא אליי והוא מחק בעזרת התוכנה DELTREE את התיקיה של ווינדוס והתקנו מחדש את ווינדוס...

אז זה הלך די בסדר חוץ משהאינטרנט היה על מהירות 2KBPS בגלל שהייתה בעיה בכרטיס רשת...

קיצר....

אמרנו נקתין שוב ווינדוס כי לא משנה מה עשינו לא פתרנו את הבעיה

אז הוא "מחק" שוב את ווינדוס והתקין...

ובסוף ההתקנה אחנו מגלים שיש שני ווינדוס על המחשב

יעני צריך לבחור בין הווינדוס מתי שהמחשב עולה

יש אפשרות לבטל את זה? למחוק את הישן?

או לפרמט וזהו?

וגם

המחשב עכשיו די מהיר אבל מתי שאני זז באקספלורר למעלה ולמטה (עם הגלילה הזאת) זה ממש מקרתע

וגם מתי שאני מזיז חלונות זה מקרטע

מה הבעיה?

תודה מראש

פורסם

הבעיה לא היתה בכרטיס רשת, האינטרנט נדפק כי התחברת בלי פיירוול, עדכון ווינדוס, ראוטר, או אפילו אנטיוירוס- לאינטרנט וישר קבלת סאסר ומלא תולעים.

אני מצטרף לשאלה: גם לי יש את אותה הבעיה - בהדלקת המחשב לפני הבוט יש אפשרות בחירה בין WINDOWS XP או WINDOWS XP למרות שמותקן על המחשב רק EINDOWS XP , פעם אחת. איך מפתרים מהדבר הזה?

פורסם
  • מחבר

איך יכול להיות שהמחשב נדבק כל כך מהר בתולעת?

המחשב היה דלוק אולי 5 דקות עם אינטרנט......

פורסם

אני אומר תפרמט ותתקין ווינדוס כמו בן אדם.

בקשר למה שדארק רספקט אמר, עצם העובדה שהתחברת לאינטרנט בלי פיירוול ובא אליך הסאסר ושאר חברים, לא קשור לזה שהמחשב איטי ושהאינטרנט לא זז ושהמחשב איטי.

בקשר לזה שאתה מזיז עם הגלילה וזה 'מקרטע' תכנס ללוח בקרה ותשנה בהגדרות של העכבר תחפש שם אפשרות בגלילה..אני לא זוכר בדיוק..

וזה שאתה מזיז חלונות וזה איטי ומקרטע כנראה זה כנראה הדרייברים של הכרטיס מסך, תוריד תדרייברים הכי מעודכנים מהאתר של nvidia

פורסם

או קיי ... שלום =]

דבר ראשון אני אגיד לך שאני יודע איך לפתור את בעיית התפריט בחירה בהתחלה .. אבל זה אחרי שאני אני יגיב להודעה שלך ...

דבר ראשון ..

סרוויס פאק 2 לדעתי זה הדבר הכי טוב שמיקרוסופט עשתה עד עכשיו בנושא הסקיוריטי של המחשב הביתי .

אני עובד איתו כעט והכל אחלה .

דבר שני : אחי תשתדל לא להתקין ווינדוסים בלי לפרמט . כאשר אתה מתקין ווינדוס , הרבה רשומות נוספות ונמחקות ברג'סטרי של הווינדוס .. דבר מאוד לא רצוי כי יכול לפגוע קשות ביעילות המערכת , רשומות של דריברים ולהביא לקריסות מערכת ..

דבר שלישי .. לדעתי נכון לעכשיו שים ווינדוס חדש אבל תפרמט קודם .. (אם אתה רוצה לדעת דרך שבא לא תגיע למצב של מחשב מלא טרויינים ישר אחרי ההתקנה או שעה אחרי זה - דבר איתי )

ורק שיהיה לך לידע הכללי ...

כדי לכבות את תפריט בהתחלה :

לחיצה ימנית על מחשב שלי , מאפיינים .

לך לחוצץ : מתקדם (advanced )

לאחר מכן תלחץ על settings למעטה ב - StartUp And Recovery

שם את יכול לבחור איזה ווינדוס אמור להעלות כבררית מחדל או על ידי ביטול הסימון לבטל את התפריט כלל ... כשה תגיע לשם אני בטוח על ידי קריאה של האפשרויות אתה תמצא מה לעשות ...

ישר כח והכי חשוב לנסות הכל לבד .. הרי אם אני יאמר לך בדיוק מה עושים אתה תשכח את זה מחר

ישר כח 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים