פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים שלום..נכנסתי לתוכנת AIDA שבודקת את המערכת שלי אז ראיתי בביוס שהוא ישן אז רשום לי הביוס כבר בן יותר משנתיים ומומלץ לעדכן אותואז מה אני צריך לעשות כדי לעדכן?! צריך להוריד נכון? אז נכנסתי לאתר של אינטל והורדתי את הדבר המתאים וזה פותח לי את הדוס ואז מופיעה שגיאה שוינדוס לא תומך משהו...אז מה עושים? דרך אגב זה גם system וגם Video צריך לעדכן
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים תוריד את זה, http://downloadfinder.intel.com/scripts-df/Detail_Desc.asp?agr=N&ProductID=664&DwnldID=6145אחרי שהוינדוס יטעין אחרי שהעדכון יסתיים יקח איזה 2-3 דקות עד שיטעין לשולחן עבודה כי התוכנה של העדכון בודקת אם הביוס 100% תקיןהיסטוריה של העדכוני ביוס - ftp://aiedownload.intel.com/df-support/6145/ENG/P15-0050.pdfיכול להיות שאחרי העדכון תהיה הודעת bios checksum error או משו דומה,במקרה כזה כנס לביוס ולחץ על load defaults או משו בסגנון
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים מחבר תודה רבה לכם!! ומה זה עוזר שמעדכנים ביוס? ועוד משהו הAIDA אומרת לי- Video BIOS is more than 2 years old. Update it if necessary.איך מעדכנים ביוס וידאו?!
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים במידה ואין שום בעיה בכרטיס מסך אין שום סיבה לעדכן... אתה עלול להרוס אותו בעידכון זה כבר קרה מספיק פעמים לאנשים !! אז פשוט תעזוב אותו אך שהוא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.