עבור לתוכן

איך הלוחת של ג'יגה ביט +שתי שאלות

Featured Replies

פורסם

שלום מה מצב??

טוב אז ככה אני קונה מחשב ורציתי לדעת איך הלוחות של ג'יגה ביט???

וגם האם הלוח שלהם הGA-8ANXP-D תומך גם DDR1

ועד שאלה מזה היציאה הזאת?? 1 x DPS slot ??

תודה לעונים

פורסם

בכלליות הלוחות של ג'יגה בייט ממוצעים... במידה ואתה מחפש בעתיד OC זה לא הלוח בישבילך !

פורסם
  • מחבר

בכלליות הלוחות של ג'יגה בייט ממוצעים... במידה ואתה מחפש בעתיד OC זה לא הלוח בישבילך !

מה הכוונה ממוצעים??? איזה לוח אז אתה ממליץ לי ובנוגע לOC אני לא חושב שאני יעשה אולי מאוחר יותר ועם כן אז לא הרבה
פורסם

הכוונה בממוצעים זה שהם לא מצטיינים בשום דבר... הביצועים שלהם לא יהיו טובים יותר מלוחות בעלי אותו צ'יפסט למשל והמחירים שלהם בדרך כלל גבוהים יותר ולא נותנים תמורה מלאה לכסף...

בקשר ל OC... כולם אומרים את זה בהתחלה ::)

פורסם
  • מחבר

הכוונה בממוצעים זה שהם לא מצטיינים בשום דבר... הביצועים שלהם לא יהיו טובים יותר מלוחות בעלי אותו צ'יפסט למשל והמחירים שלהם בדרך כלל גבוהים יותר ולא נותנים תמורה מלאה לכסף...

בקשר ל OC... כולם אומרים את זה בהתחלה  ::)

אז איזה לוח אתה ממליץ לי אבל לא יקר! ובקשר לOC אבל אני לא כולם :) אני פשוט לא רוצה בטעות לשרוף לי תמעבד או חס וחלילה משהו יותר חמור (כי אף פעם לא עשיתי OC )  ועם אתה יכול לענות לי גם על השאלות האחרות שלי  :

פורסם

האמת שאני לא כל כך מבין בלוחות של INTEL... אבל בכל מיקרה DPS בלוחות של ג'יגה בייט זה כרטיס קטן כזה שמיתחבר ללוח ואמור לייצב את המתחים שהלוח מספק...

למה שלא תילך על לוח+ מעבד AMD64 ??

פורסם
  • מחבר

האמת שאני לא כל כך מבין בלוחות של INTEL... אבל בכל מיקרה DPS בלוחות של ג'יגה בייט זה כרטיס קטן כזה שמיתחבר ללוח ואמור לייצב את המתחים שהלוח מספק...

למה שלא תילך על לוח+ מעבד AMD64 ??

קודם כל אני לא משתמש רק במשחקים אני גם משתמש בתוכנות גרפיות כמו MAYA אז אני רוצה שזה יעבוד לי יותר טוב שנית אני כבר הזמנתי את המחשב רק שעם הלוח היה לי בעיה אז אני צריך להחליף לוח

פורסם
  • מחבר

מישהו בבקשה יכול לתת לי לוח אחר שיותר טוב ולא יקר או להמליץ על הלוח הזה ועם הוא תומך DDR1 בבקשה זה דיי דחוף

פורסם

P4P800 רגיל או ה-SE

ה-לוח לעבודות גראפיקה וה-לוח למעבדי אינטל

פורסם

P4P800 רגיל או ה-SE

זה לא לסוקט 775 ,הלוח שפותח התראד שאל עליו הוא לסוקט 775...

ועם הוא תומך DDR1 בבקשה זה דיי דחוף

לא תומך,DDR2 בקושי מהיר יותר ובאותו מחיר של 512MB DDR2 אפשר לקנות 1GB DDR1 יותר משתלם וגם יותר ביצועים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים