עבור לתוכן

תגובות/הצעות לשיפור של מפרט עד 6000 שקל (כניראה קונה מחר-מחרתיים)

Featured Replies

פורסם

אז קח את הקומפיוקייס 6920, מאוד סולידי ואיכותי, כולל כבר 400 וואט איכותי. מי יודע, אולי בנועה יוכלו למצוא לך דופן שקופה בשבילו.

• תגובות 61
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לקחתי:) אבל אני לא צריך בישבילו גם ספק נכון?

פורסם

אז קח את הקומפיוקייס 6920, מאוד סולידי ואיכותי, כולל כבר ספק 400 וואט איכותי מי יודע, אולי בנועה יוכלו למצוא לך דופן שקופה בשבילו .

פורסם
  • מחבר

סליחה לא שמתי לב...

:kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

נכון נועה היא חנות טובה???כי אני לא מצליח לשכנע את אבא שלי שזה נכון....

הוא חושב ש KSP יותר טובים...

אוף :kopfpatsch:

פורסם

חחח נועה היא חנות מצוינת, שירות מעולה אחלה יחס ואחריות מלא. גם פעם אחת המנהל של החנות התנצל פה בגלל טעות של אחד הטלפנים (ברח לי השם )

יש פה את הדיון איפה שהוא.

KSP יש עליהם הרבה דעות חלוקות תקרא בפורום ותבין, גם האחריות היא יותר קצרה

פורסם
  • מחבר

מעבדי ?AMD? Price Units Total

Athlon 64 3000+ (S-754) 950 1 950

לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS Price Units Total

K8N-E-Delux 850 1 850

זכרונות? DDR 400 Price Units Total

512MB (Value) Corsair CL2.5 610 1 610

כרטיסי מסך? PINE Price Units Total

xfx 6800 128MB DVI,TV 1790 1 1790

דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total

160GB (8MB) SATA 600 1 600

כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total

Teac/SONY 1.44 40 1 40

צורבים? CD Recorders Price Units Total

Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) 190 1 190

צורבים? DVD Recorders Price Units Total

NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 430 1 430

מארזים? Price Units Total

ATX FullTower Supertalent alum. 450 1 450

מארזים? Power Supply Price Units Total

HEC 475W (True Watts) 380 1 380

מקלדות? Price Units Total

MS Internet + MS Mouse Optical 120 1 120

זה מה שקניתי!!!! מה דעתכם?

פורסם

לפי דעתי המפרט "בסדר-"...

אני אישית הייתי לוקח שני סטיקים של 512,ומוותר על הלוח היקר של אסוס.(חסכון בכסף)

כמו כן הייתי מעדיף WD 120G, כי 160 זה יותר מדי לדעתי, אני בטוח שלא תשתמש בחצי מזה..(חסכון בכסף)

ואחרון.....:במקום צורב רגיל,הייתי לוקח כונן DVD,שהרי כדי לצרוב מDVD לDVD צריך שני כונני DVD... :nixweiss: :nixweiss:

סה"כ לדעתי המפרט לא משתלם, וסתם "מופגז" בדברים לא שימושיים.

ואם היית מקשיב פה לאחרים היית יכול כבר עכשיו ליהות עם 1G זיכרון, וכרטיס מסך בהרבה יותר טוב!,לא חבל?!

אבל תתחדש,ותהנה.

פורסם

לצרוב מ DVD ל DVD ממש לא צריך ולא מומלץ שני כונני DVD. צורב CD נוסף יאריך את חיי צורב ה DVD.

אני כן חושב  שטוב לקחת 160 גיגה כי המחיר לגיגה יורד משמעותית וכי אם מתעסקים עם סרטים, עודף מקום זה אף פעם לא דבר רע.

אומנם המפרט אינו אופטימלי לדעתי אבל בסה"כ מפרט טוב מאוד.

תתחדש ותהנה  ;)

פורסם

מפרט נחמד

:xyxthumbs:

החיסרון הכי הכי הכי גדול במפרט

שנידפת עם אחריות מוגבלת מאוד , היתרון (אבל לא לך :lol: )

כשתרצה למכור את הכרטיס מסך\זיכרונות\לוח עוד כ שנה וחצי שנתיים.

תצטרך למכור אותו בפחות ממה שאנשים אחרים ימכרו את החלקים שלהם וככה הקונה ירוויח חלקים יותר בזול

:xyxthumbs: (ולמה זה, כי קיבלת רק אחריות שנה כמעט על כל החלקים :lol: )

לא נורא :)

וכמו שאמרו לך לוח אסוס מסריח עדיף איפוקס או גיגבייט ... (שילמת 350 שקל רק על השם)

(nf3)

ואז מארז + ספק עדיף היה לקחת את ה 6920

וכרטיס מסך של אבטרון או איזה כרטיס אחר שבא עם קירור גם על הזיכרונות. ה xfx בא בלי קירור על הזיכרונות עם אני לא טועה .

חוץ ממה שאמרתי לך (על האחריות*) הכל נחמד . (הרדסיק אחלה, צורב אחלה ,צורב DVD אחלה ,עכבר +מקלדת אחלה )

כאילו בעסה להיות זה שמבאס ...

מקווה שלפחות על המעבד קיבלת 3 שנים.

הייתה יכול לחסוך הרבה ...ולקבל יותר.

פורסם
  • מחבר

טוב קודם כל הלוח של אסוס הוא לוח מצויין ואת הלוח של גיגה ביית לא אהבתי ביכלל. 160 עולה 600 שקל ו120 עולה 550 (אחלה חיסכון בכסף)

עכשיו צורב רגיל וצורב דיוידי זה הכי טוב שאפשר כי צורב דיוידי קורא גם דיוידי...

ובKSP אין הרבה מארזים..אז לקחתי את הסופר טלנט שהוא הכי משתלם שמה... והלוח של גיגהביית עולה 100 שקל פחות מהאסוס...והאסוס יותר טוב.

אינגרל:מה הכוונה שהואלא אופטימלי לדעתך?אני יכול לבצע עדיין שינויים..רק תגיד..

פורסם

קודם כל אמרו לך כמה פעמים שלקנות כרטיס מסך יקר, עם שנה אחריות, זו טעות. אין שום סיבה שתקח את ה XFX כשיש את האלבטרון באותו מחיר ו 3 שנות אחריות.

שנית זה לדעתי כי במחיר של הלוח שלך ושל הזכרון אפשר בערך לקחת את לוח הגיגבייט ושני סטיקים של 512 של ADATA. אבל זה מה שאני הייתי עושה ואם אינך אוהב את הגיגבייט זו זכותך. ואם לא 1 גיגה זכרון כי אתה הולך להוסיף עוד 512 אז בחסכון כמעט מגיעים ל 6800GT בנועה (2400 שקל).

ה HEC475 הוא 408 וואט ולמה לקחת אותו כאשר יש 420וואט ב 330 שקל. יחד עם המארז זה לא זול. וגם את זה אמרו לך - אבל היי, זו זכותך לאהוב את הסופרטלנט ולכן שוב אמרתי לדעתי.

האם ל NEC3500 יש שנתיים אחריות ב KSP? כי אם אין גם אותו הייתי קונה במקום שנותן שנתיים אחריות. חשוב מאוד.

פורסם
  • מחבר

תשמע..בעיקרון האחריות בישבילי היא לא קריטית...אבא שלי העדיף לשלם את ה500 שקל פחות ולןהיות עם האחריות של KSP (זאת לא החלטטי...)

עכשיו לדעתי הלוח של אסוס יותר טוב מהגיגה ביית ועולה 100 שקל פחות...ועוד כחודש אני הולך להוסיף עוד סטיק זיכרון.

אני לא יודע ממש מה איתכם..אבל בישבילי זה המחשב האופטימלי.

וכרטיס מסך 6800GT אני לא חושב שאני צריך..כי בכל מיקרה בעוד כשנתיים אני קונה עוד מחשב...

אז תודה לכולכם על כל העזרה בהתחלה ובסוף..

פורסם

לא מדוייק:

1) מה הקשר בין זה שאתה מתי שהוא תשדרג לבין 3 שנות אחריות. להיפך, אם עוד שנתיים תמכור את כרטיס המסך ותוכל לתת איתו עוד שנת אחריות שתשאר לך, אז תאמין לי שיהיה לך הרבה יותר קל למכור אותו ביותר כסף. שלא לדבר על זה שאם עוד שנה ויום הוא ילך לך בלי שתרצה לשדרג אז תהיה עצוב מאוד שלא קנית את אותו הכרטיס (ולדעתי יותר טוב) באותו כסף רק עם 3 שנות אחריות. וב KSP אם זה גם יהיה שנה ושעה, ישלחו אותך לקנות חדש ולא יחליפו לך.

2) הלוח של גיגבייט עולה 480 והוא מספיק.

3) בנועה אפשר היה להוציא מחשב לא פחות טוב במחיר לא פחות טוב כמו שהראיתי לך.

אבל, כמו שאמרתי קודם, תתחדש, המפרט שקנית אחלה מפרט.

פורסם

לא מדוייק:

1) מה הקשר בין זה שאתה מתי שהוא תשדרג לבין 3 שנות אחריות. להיפך, אם עוד שנתיים תמכור את כרטיס המסך ותוכל לתת איתו עוד שנת אחריות שתשאר לך, אז תאמין לי שיהיה לך הרבה יותר קל למכור אותו ביותר כסף. שלא לדבר על זה שאם עוד שנה ויום הוא ילך לך בלי שתרצה לשדרג אז תהיה עצוב מאוד שלא קנית את אותו הכרטיס (ולדעתי יותר טוב) באותו כסף רק עם 3 שנות אחריות. וב KSP אם זה גם יהיה שנה ושעה, ישלחו אותך לקנות חדש ולא יחליפו לך.

2) הלוח של גיגבייט עולה 480 והוא מספיק.

3) בנועה אפשר היה להוציא מחשב לא פחות טוב במחיר לא פחות טוב כמו שהראיתי לך.

אבל, כמו שאמרתי קודם, תתחדש, המפרט שקנית אחלה מפרט.

:-* :-* :-*

בדיוק מה שאני אמרתי!! בול :)

:xyxthumbs:

הנה עוד משהו שאנחנו מסכימים עליו

;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים