פורסם 2004 בנובמבר 121 שנים יש לי את המאוורר הזהhttps://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=1578 של טרמלטק והוא 70 מ"מ ורציתי לדעת אם קיים גריל יפה שמתאים לו?
פורסם 2004 בנובמבר 121 שנים לפי מה שבדקתי גם אני לא מצאתי גרילים ל 70 mm בארץ - אתה תמיד יכול להכין או לחפש בחו"ל
פורסם 2004 בנובמבר 121 שנים מחבר הבנתי... אז זה בעצם החיסרון הגדול 'ל המאוורר הזה, ועכשיו אנימבין למה הוא זול
פורסם 2004 בנובמבר 121 שנים באמת שאין צורך במתכת ודרמל..המאווררים האלה לא עד כדי כך חזקים..קח בריסטול קשיח (אבל דק), ותחתוך אותו עם סכין יפנית. אם אתה בעד איכות, קח שתיים או שלוש שכבות (בנפרד, לא מקופל כדי שלא יתפנח).תחבר אותם ביחד, ותעשה חורים איך שבא לך..וזהו, יש לך גריל.אני מניח שזה עדיף על כלום, אם אין לך דרמל ומתכת/פרספקס או משהו דומה.בריסטול אחד אמור להספיק לך ל3 שכבות ואפילו יותר לגריל, במחיר של כמה אגורות.בהצלחה!ואני לא חושב שהגריל הזה לא טוב.. אם כמובן תנסה בכוח לדחוף את האצבע שלך ממש חזק כדי לנסות, זה לא יהיה חכם, אבל מאחר והגריל המקורי, מטרתו היא להכן מטעויות, אני חושב שזה מספיק.
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים מחבר חחחחחחחחחחחחחח... דווקא רעיון טוב אבל אני רוצה ליקנות משהו עם צורה ושיהיה עשוי בצורה מקצועית מברזל
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים תקנה גריל מטרה של 80 ותקמבן ממנו תחתוך את הקצוות ותעגל אותםן ככה שיתאיםו לגודל של המאורר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.