פורסם 2004 בנובמבר 121 שנים הפיירוול של הנורטון ביקש ממני אישור לאפשר לקובץ הזה לקבל גישה לאינטרנטעשיתי תחקיר קצר והתברר לי שזה גם קובץ מערכת (אם מופיע, בsystem32) וגם sasserעשיתי סריקה בעזרת tool מיוחד ולא נתגלההשאלה שלי היא למה הקובץ ביקש גישה לאינטרנטלחברים שלי זה לא קרה
פורסם 2004 בנובמבר 121 שנים מה שאני יכול להגיד לך שלי היה 2 קבצים כאלו בזיכרון .אחד האמיתי lsass . ואחד מתחזה lssas. ה kasperskyהאנטי וירוס שלי הודיע לי על כך ... ומיד מחקתי אותו. שים לב ששלך זה הקובץ האמיתי שמסתיים פעמיים באות ss.
פורסם 2004 בנובמבר 121 שנים מחבר השאלה היא מדוע בכלל הקובץ ה"מקורי" מבקש גישה לאינטרנטהאם לעוד מישהו זה קרה?
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים הקובץ המקורי מבקש גישה לאינטרנט כי הוא קובץ שנותן הרשאות לתוכנות בוינדוס לעבוד עם האינטרנט (כדי שיאובטחו כראוי)(בדומה ל alg.exe ) Process File: lsass or lsass.exeProcess Name: Local Security Authority Servicelsass.exe is a system process of the Microsoft Windows security mechanisms. It specifically deals with local security and login policies. Note: lsass.exe also relates to the W32/Windang.worm which spread via floppy disk drives. Please review file path for clarification of this. בקיצור תמחק את הססר ותתן לקובץ להתחבר לאינטרנט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.