עבור לתוכן

מישהו יכול לפרט על הידיעה הבאה

Featured Replies

פורסם

באג במעבדי 6800 של nvidia

מה זה עושה?

ןהאם אי אפשר לראות סרטי די וי די בכרטיסים אלה?

ובכלל ??????????

פורסם

בנתיים תתרחק מהסדרה הזאת ..

5900 U

גם כרטיסים מעולים

או לחילופין ATI ..

פורסם

לפי מה שהבנתי, ניתן לראות DVD אבל רק בSoftware acceleration, כלומר שהמעבד מעבד את המידע וזה לוקח אחוזים מהמעבד.

לא ניתן לראות DVD בHardware Acceleration

בקיצור ניתן לראות DVD רק אם יש לך מעבד מהיר יחסית וגם זה יאמץ אותו.

פורסם

אם אני אלך לפנדה הם יחליפו לי את הכרטיס נגיד בכרטיס של ATI?

פורסם

אתם מה זה עושים מזה ביג דיל!

זה יתוקן בגרסא הבאה של הדרייברים, בנתיים יש את הבטא לשהם...

ואפשר לקראות וידאו, פשוט עם האצת תוכנה ולא חומרה (כמו שאמרו מעלי).

לא שווה להחליף לATI המקביל (אלא אם כן מחליפים מה6800U לX800XTPE, אז אולי זה שווה...).

פורסם

אני לא חושב....כל עוד לא תתקבל הודעה של נווידיה שהכרטיסים פגומים והם מחליפים, לאף חנות אין שום רצון להחליף לכרטיס מסך מחברה\יבואן אחר כנראה.

פורסם

אבל בידיעה כתוב שאי אפשר לתקן את זה עם דריברים ואני מצטט

באג חומרתי חשוב נתגלה במעבדי 6800 של Nvidia, אשר כנראה לא ניתן לתיקון ע"י עדכון דריבר או כל עדכון תוכנה אחר
NVIDIA has began confirming the video acceleration functionality of the 6800 series GPU has a hardware flaw and will never work.

רגע אז הם מודים שיש להם באג?

פורסם

אני קראתי איפה שהוא שזה ניתן לתיקון ע"י תוכנה...

לא משנה...

הם מודים שיש להם בעיה, אבל היא רק בWMV... בMPEG2 (סרטי DVD) אין בעיה.

התגובה הרשמית:

קישור

פורסם

אתם מה זה עושים מזה ביג דיל!

זה יתוקן בגרסא הבאה של הדרייברים, בנתיים יש את הבטא לשהם...

ואפשר לקראות וידאו, פשוט עם האצת תוכנה ולא חומרה (כמו שאמרו מעלי).

לא שווה להחליף לATI המקביל (אלא אם כן מחליפים מה6800U לX800XTPE, אז אולי זה שווה...).

כן , איך הם לוקחים את זה קשה! כאילו סוף העולם!!

:kopfpatsch:

כמו חבורת נקבות. מתחילים פה להתשתגע , תלמדו לקרא , וזהו.

פורסם

סליחה חבר'ה אבל זה כן ביג דיל.... אתה לא מוציא מעל 2000 שקל (ובהרבה מקרים 3000 שח) על כרטיס שלא קורא קבצי וידאו כמו שצריך , בתג מחיר כזה להסתמך על כוח עיבוד של מעבד זה בושה וחרפה, על כרטיסים MID או LOW RANGE אפשר להגיד - אוקיי בזה הוא פחות מוצלח- בזה צריך לעשות ככה וככה- אבל בכרטיס שעולה חצי מהמחשב .... עם כל הכבוד זה בושה וחרפה...

ולגביי להחליף... לדעתי אפילו אם נוידיה כן יודו בבאג אז החנויות לא ממש ירוצו להחליף לכם כרטיסים...

חחחח כל הזין. :)

פורסם

כן.. כדי לראות סרטי DVD על המסך עם SOFTWARE RENDER במקום HARDWARE ACCELERATION באמת צריך מחשב חזק.. איזה פנטיום 3 700MHZ או משהו כזה....

פורסם

אף אחד לא קונה גם ככה כרטיס ב 3000 כדי שזה יראה לו סירטי DVD קצת יותר חלק...

:kopfpatsch:

אז אף אחד לא נדפק וכמו שאמרו יהיה לזה תיקון.

http://www.theinquirer.net/?article=19314

פורסם

זה לא בדיוק תיקון... ::)

סה"כ הרבה יחסי ציבור ללא התיחסות אמיתית לבעיה...יש התחמקות יפה במשפט הבא:

" However, the GeForce 6600 models also include hardware acceleration for high-definition Windows Media Video (WMV) decode."

לא מצוין שיש את זה ב 6800 ולא מצוין שהדרייברים החדשים בכלל יאפשרו זאת ב 6800.

פורסם

זו הסיבה שלא קונים משהו חדש

סתם אני אומר אבל יש לי מזל אני כמעט קניתי 6800 אבל הלוח לא תומך AGP ;D

פורסם

כן.. כדי לראות סרטי DVD על המסך עם SOFTWARE RENDER במקום HARDWARE ACCELERATION באמת צריך מחשב חזק.. איזה פנטיום 3 700MHZ או משהו כזה....

כדי לצפות בDVD בצורה חלקה צריך מחשב מספיק חזק, בכל הכרטיסים כמעט יש האצה חומרתית של DVD, לכל הרוחות היה לי את זה בRage II AIW שהיה DVD ed.

ככה שהאצה חומרתית לדברים כאלה היא דבר שכיח, מקובל, ודי ישן. ובHDTV הבעיה גוברת, האיכות גבוהה יותר מאיכות של DVD אפילו. אבל זה לא רלוונטי לארץ, עד שיהיה פה HDTV, ה6800 יהיה שווה שקל וחצי. בכל מקרה מהכתבה הראשונה באינקוירר נכתב שזה פגם חומרתי ביח' עיבוד ווידאו, ולכן פשוט "סגרו" אותה. בכל מקרה בצפיה בDVD גם האיכות משנה, והבדל בין מפענחים חומרתיים לתוכנתיים הוא במקרים מסויימים מתבטא גם באיכות הסופית. אינני מכיר את נתוניה המלאים של יח' עיבוד הווידאו של ה6800, אבל היא גם מכילה Incoder חומרתי, ככה שאם מישהו בנה להשתמש בו(כן בטח) אז כן תיהיה לו בעיה. כל השאר אתם סתם מתלוננים על כלום, כן זה מעצבן שלא קיבלתם את מה ששילמת עבורו, או שקיבלת מוצר פגום בצורה כלשהי, אבל אין מה לעשות. nVidia לא תכנן יח' חדשה, תייצר איזה 2 מליון ליבות חדשות, תעביר אותן לIHV שייצרו כרטיסים חדשים, הכל כדי שאפשר יהיה להחליף את ה6800 בגלל שתצתרכו משהו כמו P4 2.0 כדי לראות DVD בצורה נורמאלית ולא להרגיש קפיצות מידי פעם כאשר אתם תענו להודעה בICQ, או תבדקו מייל למשל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים