פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים שלום יש לי שאלה פשוטה על המחשב שלי יש זיכרון ומאפייניו : 128 mb sdram pc-133 ויש בידי עוד זכרון שברצוני לחברו למחשב ומאפייניו: mail memory 256 mb 133 pc m32m648yl-75 השאלה שלי האם אני יכול לחבר למחשב את שני הזכרונות ושינהם יעבדו ביחד כמו שצריך? ואם הם אינם יכולים לעבוד ביחד אז האם יש דרך לגרום לזה לעבוד? ואם גם את זה איאפשר לעשות אז איזה מבין הזכרונות יותר יועיל לפעילות המחשב ? תודה רבה מראש
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים תלוי בצ'יפסט, יכול להיות שרק חלק מהנפח יזוההנסה ותראהבכל מקרה, עדיף הסטיק של ה256MB, ממילא אפילו נפח כזה זה כבר לא הרבה
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים מחבר יש סיכון בלהכניס למחשב שני זכרונות שונים?כיצד אני יכול לבדוק את שמו של הציפסט?תודה...
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים אין סיכון, לי יש 3 סוגי זכרונות שונים בפנטיום 3שמו של הצ'יפסט מופיע בדרך כלל מתחת להיטסינק אם יש לך כזה-עדיף לא להתעסק עם זה, פשוט תחבר ותראהיש לוחות שלא תומכים בזכרון דו צדדי, שיש עליו צ'יפסטים משני הצדדים
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים כל תוכנת ניטור כמו everest תוכל להגיד לך את השם של הלוח והשם של הצ'יפסטחוץ מזה גם תצטרך להגיד לנו כמה צ'יפים יש על כל אחד מהסטיקיםאבל יותר פשוט לשים ולראות אם הוא מזהה את כל הנפח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.