פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים ומי מהסגנון אתם הכי אוהבים לשמוע?אני אתחיל,למרות שמהניק שלי זה די ברור,צמוד לאלקטרונית כל היום,אוהב את infected,astral and benny benassi.(האהובים עלי...)
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים אני בעיקר האוס, ניו יורק, קצת פרוגרסיב האוס, קלאב , טרנס אני מאד בררן. בני בנסי סבבה , אבל שזה מגיע לרמה של פסיכודלי כמו אינפקט זה בעעע. כמובן שעבריים אני גם שומע.. וגם טיפה היפ הופ וראפ האיכותיים
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים I get my strength through... זה וגם מטאל, אופרה, רוק, תעשייתי, שילוב של האוס ורוק עושה לי את זה לפעמים, tribal כמו ERA למשל, רוברט מיילס אחלה מלחין, אלטרנטיבי (!!!), קצת פאנק, SKA, קצת ראגיי.
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים בשבילי רק Psytrance: אינפקטד, BLT, Psysex, Psycraft, Cosma, California Sunshine, Astral Projection ועוד.
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים היו עשרות אלפים דיונים על זה אבל חפיף... ;Dבשבילי ראפ, היפ-הופ (eminem!) ו heavy metal !!!!!!!!!!!!!!!!!! :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:וגם קצת טרנסים..... :DJsmile: :DJsmile: :DJsmile:
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים Heavy Metal :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:חוץ מזה גם קלאסי וארץ ישראלי אבל הכי הרבהHeavy Metal :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים אני בעיקר שומע רוק בריטי, רוק אלטרנטיבי, רוק קלסי, פרוגרסיב רוק, ורוק ישראלי, Old school Rap/Hiphop, ומטאל מהישנים (בלאק סאבט, השלושה הראשונים של מטליקה, פאנטרה השנים הראשונים).להרות כמו: Radiohead,Portishaed,The Storkes,Primus,PinkFloyd,Nirvana,Doors,Cream,AliceinChains ועוד מלא מלא להקות
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים מטאל בעיקר(ת'ראש-דת'-דום), ג'אז, קצת רגאיי, פסיי טראנס , רוק קלאסי אלטרנטיבי - פינק פלויד ביטלס דורס וכו', רוק ישראלי.
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים heavy metal, prog metal, trash metal, speed metal, hard rock, classic rock, prog rockלהקות: MetallicA Megadeth Iron maiden Pink floyd Led Zeppellin Frank Zappa Dream Theater Deep Purple :nutty:
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים פופ מבוגר.לפעמים R&B.טכנו~אלקטרוני.- benny benassi גם סבבה!וקלאסי אבל רק עם ציוד מתאים כי זה לא כיף לשמוע בלי רמקולים נומאלים ומגבר.
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים טוב ניראה לי המבחר שלי הכי מעורב power metal like : nightwish,sonata arctica ,royal hunt.......electroni like: infected ,sakazi, astralisrael like: mashina,bari sahorof ,aviv gefen...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.