פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים התקנתי היום את ווינדווס אקס פי SP2 ואני חייב לומר שהוסיפו לו כל מיני שטויות שלא צריך אותם בנוסף למסנג'ר המעצבן הזה... בכל מקרה, אחרי שהתקנתי את הSP2 ביטלתי טת האפשרות של עידכונים אוטומטיים ומאז כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש עולה לי החלון הקטן הזה בצד (ראו תמונה) איך אני ניפטר ממנו :s05:[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים מחבר אה נכון איך לא חשבתי על לבטל את הservice הזה? תודה עזרת לי!יש עוד כל מיני שירותים שביטלת? אם כן תוכל לירשום לי מה? כי ביטלתי חלק בעצמי ואני פוחד שהתעסקתי עם זה יותר מידי
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים תכנס לCONTROL PANEL > SECURITY CENTER ושם תשחק עם ההגדרות. אתה יכול לבטל את ההודעה משם גם.
פורסם 2004 בנובמבר 121 שנים מחבר כן את זה כבר עשיתי... אבל מעניין אותי לדעת אם יש עוד דברים שאפשר להוריד משם, איזה שירותים אתם הורדתם?
פורסם 2004 בנובמבר 121 שנים מהשירות של ATi בפינה של המסך,סתם תופס מקום... בכלל אני עושה את ה Security Center הזה,מי ביקש להתקין אותו
פורסם 2004 בנובמבר 221 שנים מחבר צה כן!! זה באמת סתם דבר דבילי!!בSP2 זה כאילו שכל העדכונים נמצאים בו עם כל שאר החרא של מיקרוסופט! דחפו לשם כל כך הרבה שטויות... טוב תודה לכולם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.