עבור לתוכן

מכרו לחבר שלי r9200 וכתוב שזה radeon 7000series

Featured Replies

פורסם

שלום.

חבר שלי קנה מחשב חדש

בגלל שהוא לא סומך עלי כי אני ילד והטכנאי הוא אדם מתמחה הוא קנה פנטיום, בהתחלה הוא תיכנן על fx5200 אבל אמרתי לו קח radeon 9800pro זה לא יעלה מיליונים בקיצר הטכנאי אמר לו 1800 אז הם לקחו את ה9200.

בקיצר אתמול אני בא אליו וקולט אצלו במנהל התקנים (הוא לא רצה להוריד אוורסט) שכתוב radeon 7000series נדמה לי שגם בפרפורטיס ובסטינג זה היה כתוב (לא זוכר כבר)

בקיצר מה הסיפור ?

הטכנאי הזה לא נראה לי הכי מבין בענין הוא מכר לו שתי קטודות ואמר לו שזה "מקלות צבע" ואחרי שראיתי את ה7000series הזה אני מתחיל לחשוד.

אפשר פרטים על המקרה ? למה זה מה שכתוב ?

תודה

פורסם

תוריד everest שתיהיה בטוח

לפי מה שזה נראה עכשיו

יש לו כנראה radeon 7000

:lol:

פורסם

אישית לא הייתי עושה כלום....

זה מה שקורה שסומכים על אנשים שלא מבינים....אם אמרת דיברת איתו על מחשב חדש אמרת לו מה יותר טוב והוא עדיין קנה את הדברים הגרועים זו בעיה שלו...

תגיד לו פשוט שדפקו אותו ושפעם הבאה ידע שזה שאתה צעיר זה לא אומר שאתה לא מבין....

אם אתה בכל זאת רוצה לעשות משהו....תפתח את המארז ותוודע שהכרטיס הא לא R9200 אם הוא לא אני חושב שיש לך עילה לטביעה ...אגב תבדוק גם חלקים אחרים אם הם כמו שכתובים בהצעה או שגם בזה דפקו אותו

פורסם

הרבה יותר פשוט

תן למחשב ריסט

תבדוק מה הוא כותב לך לפני שהוא מריץ את הביוס.. ז"א, לפני שהוא מגיע למסך שהוא סופר בו את הram

זה אמור לכתוב תביוס - גרסא ו סוג ביוס של הכרטיס ואת סוג הכרטיס

פורסם
  • מחבר

הרבה יותר פשוט

תן למחשב ריסט

תבדוק מה הוא כותב לך לפני שהוא מריץ את הביוס.. ז"א, לפני שהוא מגיע למסך שהוא סופר בו את הram

זה אמור לכתוב תביוס - גרסא ו סוג ביוס של הכרטיס ואת סוג הכרטיס

לא היה לי זמן לבדוק הייתי אצלו דקה והלכנו רק ראיתי את זה וישר הלכנו.

אישית לא הייתי עושה כלום....

זה מה שקורה שסומכים על אנשים שלא מבינים....אם אמרת דיברת איתו על מחשב חדש אמרת לו מה יותר טוב והוא עדיין קנה את הדברים הגרועים זו בעיה שלו...

תגיד לו פשוט שדפקו אותו ושפעם הבאה ידע שזה שאתה צעיר זה לא אומר שאתה לא מבין....

אם אתה בכל זאת רוצה לעשות משהו....תפתח את המארז ותוודע שהכרטיס הא לא R9200 אם הוא לא אני חושב שיש לך עילה לטביעה ...אגב תבדוק גם חלקים אחרים אם הם כמו שכתובים בהצעה או שגם בזה דפקו אותו

מה לא עושה כלום ? חבר הכי טוב שלי נדפק בגדול, זה מעצבן אותי לאללה.

לפתוח את המארז ? הוא לא נתן לי להוריד אוורסט אז שהוא יתן לי לפתוח את המארז ?

טביעה, עזוב אני ממש לא רוצה להכניס אותו לסיפור הזה.

בקשר לחלקים האחרים, כל השאר זה ג'נרי כי לא כתוב שם שום דבר, שאלתי אותו בקשר לזכרונות לא ידע אפילו מהירות, לא מי היצרנית של הכרטיס, כלום חוץ מזה שמעבד זה פנטיום 4 ולוח "מעולה" של אסוס שבטח בעתיד יתברר לי גם כבינוני.

תודה.

פורסם

בדקת ב- dxdiag?

גם שמה זה די אמין לבדוק את זה.

אם הוא לא נותן לך זה בעיה שלו. הוא לא נותן לך להסביר לו והוא לא מקשיב לך אז מה כבר יש לך לעשות.

בעיה שלו שהוא כזה "סתום".

פורסם

חח זה מה שקורה שמקשיבים ל"טכנאים"

תאמין לי עברתי מלא מקרים כאלה ואם אני יתחיל לספר זה לא יגמר היום

אתה מוזמן לערוך חיפוש בהודעות שלי אם אתה רוצה ולקרוא ;D

פורסם
  • מחבר

טוב ככה אמרית לו לבדוק באוורסט

בקיצר היה כתוב שם ב

display > gpu

Device Description Device Type

ATI RV100 DDR Video Adapter

מה זה אמור להיות ?

עוד שניה הוא מסיים להעלות תא התמונה של זה ואני אערוך ואעלה.

ד"א שאלתי אותו בקשר לזכרון כדי לראות איזה כרטיס מסך זה והיה כתוב שם שזה 64bit ככה שהמקסימום זה 9200se נכון ?

תודה

פורסם

זה Radeon 7000. אין הרבה מה לעשות... דפקו את חבר שלך.

זה שהוא לא רצה להקשיב לך והקשיב לאיזה טכנאי נעל זאת בעיה שלו.. עזוב למה להתצבען. אתה הצעת עזרה הוא לא רצה לקבל אותה בעייה שלו.

שיהנה מהמחשב החדש שלו.. אל תדאג עוד מספר ימים\שבועות הוא יקנה מחשב חדש ותראה איך הוא יתעייץ איתך

מה לעשות זה הטכנאים. אני ממש מרחם על מי שלא מבין איך דופקים אותו

פורסם
  • מחבר

זה Radeon 7000. אין הרבה מה לעשות... דפקו את חבר שלך.

זה שהוא לא רצה להקשיב לך והקשיב לאיזה טכנאי נעל זאת בעיה שלו.. עזוב למה להתצבען. אתה הצעת עזרה הוא לא רצה לקבל אותה בעייה שלו.

שיהנה מהמחשב החדש שלו.. אל תדאג עוד מספר ימים\שבועות הוא יקנה מחשב חדש ותראה איך הוא יתעייץ איתך

מה לעשות זה הטכנאים. אני ממש מרחם על מי שלא מבין איך דופקים אותו

אתה אומר שזה 7000 על סמך ההודעה שלי שכתבתי א תהשם של הצ'יפ או מה שלא יהיה ?

אין מצב שהוא יקנה מחשב חדש בקרוב ואני גם אל הולך להגיד לו לקנות חדש, הוא כבר ידע שאת המחשב הבא שלו הוא יברר איתי ...

תודה

פורסם

אתה יודע, עדיין אפשר להתקשר לטכנאי.

ולהתלונן בפניו שהוא שם כרטיס מסך אחר.

פורסם
  • מחבר

אתה יודע, עדיין אפשר להתקשר לטכנאי.

ולהתלונן בפניו שהוא שם כרטיס מסך אחר.

אבל צריך לברר קודם

פורסם

RV100 זה הליבה של Radeon 7000.

הליבה של Radeon 9200 היא RV280

פורסם

ה9200 בערך פי 2 יותר חזק מ ה 7000

אפילו שחבר שלך אידיוט ומפגר שלא הקשיב לך בטוח עדין לא נעים לך שהוא נדפק ככה

אז תגיד לו שיתקשר לטכנאי ויגיד לו שהכרטיס שהוא שם לו זה ה7000 ושהוא שילם על ה 9200

ורוצה לקבל על מה שהוא שילם...ולאיים קצת, תיביעות בלגנים...

עם הטכנאי לא יסכים.

::)

פורסם
  • מחבר

%EB%EC%E7%F2.JPG

הנה תמונה שהוא שלח לי

מה אתם אומרים ? זה radeon7000 ?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים