עבור לתוכן

A-DATA vs. OCZ

Featured Replies

פורסם

שלום,

רציתי לשאול האם כדאי לקנות זכרון

A-Data 512 MB DDR 3200 Memory

או ששווה להשקיע עוד כ-200 שקלים וללכת על

OCZ 512MB DDR 3200 Rev 2 Performance Series Memory

המטרה של המחשב היא שימוש ביתי כמו משחקים, סרטים, אינטרנט וכו', לא משהו מיוחד . . .

וגם לא נראה לי שאני מתכנן איזה OC . . .

תודה מראש!

פורסם

הADATA יספיקו

פורסם

אין טעם בכלל להוסיף את ה-200 שקל האלה אם אין בכוונתך לעשות OC

פורסם
  • מחבר

ומה בקשר לגירסת ה Premier של OCZ, שעולה בערך כמו ה A-Data?

פורסם

הם באים עם קירור? אני חושב שהADATA יספיקו לך אם אתה לא מתכנן OC כבד.

פורסם
  • מחבר

ה OCZ Premier באים עם גופי קירור מאלומיניום אם אני לא טועה...

אבל השאלה היא אם לא עדיף באותו המחיר לקחת כבר את ה OCZ שלפי מה ששמעתי יש להם מוניטין ממש טוב

פורסם

בהחלט חברה מאוד איכותית, אם זה אותו מחיר, קח את הOCZ.

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שגם ה OCZ Premier שזו הגירסה הסטנדרטית (לא High Performance Memory) של הזכרונות של OCZ עדיפה על ה A-data?

ועוד שאלה שעולה היא ההתאמה ללוח האם . . . לפי מה שהבנתי ה A-data מתאימים כמעט לכל הלוחות, ובקשר ל OCZ אני לא יודע כ"כ...

פורסם

ועוד שאלה שעולה היא ההתאמה ללוח האם . . . לפי מה שהבנתי ה A-data מתאימים כמעט לכל הלוחות, ובקשר ל OCZ אני לא יודע כ"כ...

אני בספק שadata מתאימים כמעט לכל הלוחות

תאימות אתה יכול לבדוק באתר של היצרן זכרון או באתר של היצרן לוח,במקרים מסויימים יש תמידע הזה בשניהם

פורסם
  • מחבר

באתר של OCZ יש תאימות ללוח אם רק בנוגע לזכרונות High Performance שהם מייצרים, לא קיים מידע על ה Premier (הסטנדרטי)...

באתר של A-data גם את זה אין... או שפשוט לא מצאתי

ולגבי הלוח שאני רוצה, באתר של Gigabyte גם לא מצאתי תאימות לוחות לזכרונות...

פורסם

לא שמעתי על שום בעיית תאימות של לוחות ג'יגהבייט לא עם ADATA ולא עם OCZ, אני בספק אם יכולה לקרות כזאת בעייה.

פורסם

A-DATA היא אחת מיצרניות הזכרונות הוותיקות ביותר, יש להם נסיון ענק והם מאוד אמינים!

תראה בעצמך שב-ROUNDUP שעשו פה באתר ה-A-DATA היו מעולים פשוט (אמנם זה היה הדגם של הVITESTA).

פורסם

אל תקח את הOCz PC3200 High Performance Rev 2.0, הם לא טובים בOC (לפחות אצלי), וגם לא מסוגלים לעבוד בתיזמונים היעודיים של הזיכרון בחלק בהערכות שבבים (בעיקר עם Nforce 2).

שהם 2.3.3.6 ב 400MhZ, לכן הם הוציאו את הגירסה השלישית Rev3, והמחיר לא מצדיק את הביצועים שלו לאומת זיכרונות יותר זולים.

אני רכשתי את הזיכרון הזה לפני למעלה מחצי שנה ב640 שקל לפני הנחה של 10% הנחה שפנדה עשו לי (בגלל עוגמת נפש, שחיקיתי חודשיים לזיכרון מדגם אחר).

ואני ממש לא מבסוט מהזיכרון הזה, בקושי מצליח לעבור.

לך על הAdata יש להם את אותם תיזמונים כמו של הOCZ הרגילים, והם יותר זולים.

פורסם

אתם סתם מזלזלים בA-DATA

יש להם יכולות מצויינות ולא רק בOC.

תיזמונים של 2.5-4-3-5 בבאס 260, ובבאס 200 עשיתי איתם 2-3-3-5.

כמה הOCZ עושים?

נ.ב.

לגבי 3 שנים אחריות:

גם KSP מגבילים אחריות, אז לא תקנו שם בכלל?

פורסם
  • מחבר

כנראה שאתם צודקים, נראה לי שאני אלך על ה A-data, האתר של OCZ מסנן יותר מידי לוחות אם... וכל לוח שהם תומכים בו עולה לפחות 900 שקל

התזמונים של הסטנדרטיים לפי האתר של OCZ הם

400 MHz CL 2.5-3-3-7

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים