עבור לתוכן

מה מקולקל, כרטיס המסך או המסך? (תצוגה נמתחת)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

יש לי מסך 19" LG Flatron 995ft, שנקנה לפני 3 שנים בערך, וכרטיס מסך Radeon 9500pro 128mb שנקנה לפני כמעט שנתיים,

כבר חודשיים שיש לי בעיה בתצוגה, היא נמתחת לצדדים כך שלא ניתן לראות את השוליים, וזה חוזר למצב נורמלי אחרי כמה דקות או לעיתים חצי שעה, ושוב נמתח.

בהתחלה זה קרה פעם ביום, וחשבתי שזה בטח מקרי, אבל עכשיו זה קורה בתדירות רבה ו90% מהזמן אני עובד עם תצוגה שעברה מתיחת פנים.

בעיה נוספת היא שלא תמיד נדלק המסך כאשר מדליקים את המחשב.

חיפשתי בפורום ומצאתי דיונים בנושא, לגביי מסכי 17" של LG, אבל גם כשחיברתי מסך 14" ישן שדוד שלי הביא לי לבדוק, אמנם התצוגה הייתה בסדר, אבל התמונה קפצה לפעמים, ולא תמיד נדלק המסך בעת הדלקת המחשב (וגם הווינדוס לא עלה כי לא שמעתי את המנגינה של חלונות כשהיא נפתחת.

אני מאוד מבולבל? מה לא בסדר כאן? המסך? כרטיס המסך? אולי שניהם?

תודה לעוזרים :-\

פורסם

גם לי יש משהו דומה, שלי מתכווץ לבפנים בקשת כל הזמן.

זה לא הכרטיס מסך זה המסך.

שמת במקרה רמקולים ליד המסך? כי לי תמיד היו רמקולים של מערכת ליד המסך שלא ממש מבודדים את המגנוט והם היו צמודים למסך אז נראה לי הם קצת דפקו אותו.

או שפשוט המסכים התיישנו ואין מה לעשות..

פורסם
  • מחבר

אין רמקולים ליד המסך... אם המסך מקולקל, מה ישתלם לי יותר, לתקן או לקנות חדש? אני אוהב את המסך הזה, הוא מעולה...

פורסם

לי היתה תופעה של חיתוך התמונה במסך ב LG 915FT+ ושלחתי לתיקון לפני כמה ימים... אקח אותו ביום ראשון...נזק של 300 ש"ח בערך (ספק מתח גבוה וקבל), אבל, שווה מאוד לתקן...מסך טוב (למרות שיש לי עוד אחד)

לדעתי אם התיקון הוא עד 300-400 ש"ח אז שווה לתקן. אם זו בעיה שעלולה לחזור על עצמה אז לא. לפי מה שאתה מתאר זה כנראה קבל או שניים.

אה.. ואין שום קשר לרמקולים... הבעיה היחידה שרמקולים יכולים לעשות לך (אם הם לא מוגני מיגנוט) היא לגרום ל GAUSS - עיוות הצוועים במסך.

וזהו :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים