עבור לתוכן

שאלה בנושא ה- tec תעזרו בבקשהה..

Featured Replies

פורסם

אז ככה יש לי שאלה ..

יש לי פרסקוט 3.2 ואני באובר ל4 גיגה הרץ

וכמובן יש לי קירור מיים..

עכשיו יש לי שאלה..

עם אני קונה את ה- tec מה בדיוק אני צריך בשביל לקבל ממנו ביצועים טובים הכוונה קודם כול איזה ספק אני צריך?? (יש לי את הtt buterflay )

480 w כמו כן העם כדי לי להוסיף ספק חיצוני נוסף סתם מאלה שעולים 80 שקל של sp שהוא יהייה מחובר אך ורק ל tec או שהספק שלי יחזיק עם ה-tec בלי תוספת של ספק נוסף...

3. על איזה tec אתם ממליצים ??

4.איך בדיוק אני מרכיב אותו העם ככה..

1.המעבד ועליו חומר טרמי ואז על החומר את ה- tec ועליו שוב פעם חומר טרמי ואז כול זה לשים את הבלוק קירור מיים שלי?? אינ צודק בדרך שאמרתי או לא??

תנסו לענות לי על השאלות כי במיהד וזה יראהה לי טוב וחיניו אני כמובן יזמין..

כמו כן עד כמה זה יוריד את לי הטמפרטורה של המעבד כי נכון לעכשו זה עומד על 41 מעלות ברגוע ו51 במאמץ..

תודה..

פורסם

למה אתה צריך TEC ?! יש לך קירור מים! :kopfpatsch:

פורסם

תלוי איזה tec

אם זה הקטן של השמונים וואט אתה לא צריך עוד ספק ואם זה של המאתיים עוד ספק אחד לא יספיק.

אם כבר tec אז לא פחות ממאתיים אתה צריך לשים פלטת נחושת מכל צד של ה tec אם אני לא טועה בין כל חיבור כמובן משחה טרמית

זה יוריד איזה עשרים מעלות פלוס מינוס.

פורסם
  • מחבר

תלוי איזה tec

אם זה הקטן של השמונים וואט אתה לא צריך עוד ספק ואם זה של המאתיים עוד ספק אחד לא יספיק.

אם כבר tec אז לא פחות ממאתיים אתה צריך לשים פלטת נחושת מכל צד של ה tec אם אני לא טועה בין כל חיבור כמובן משחה טרמית

זה יוריד איזה עשרים מעלות פלוס מינוס.

מה הכוונה שספק אחד נוסף לא יספיק מה אני צריך שני ספקים ניפרדים רק ל זה?? ואחד נוסף למחשב??

שאתה אומר שצריך לשים פלטת נחושת יש איזה מדריך או משהו להסביר איך וכו וכו??

תודה..

פורסם

מה זה בכלל TEC ?

אני שומע את זה הרבה פעמים אבל אני לא יודע מה זה !

פורסם

לפי דעתי קנה של 120W לא חושב שצריך פלטות נחושת.. אתה שם אותו בין הבלוק קירור לבין המעבד כמובן עם משחה תרמית בין כל חיבור.

*עדיין אין לי נסיון עם זה ככה שאני לא יודע אם יהיה לך עיבוי או לא ככה שזה לא פשוט כי אם יהיה עיבוי זה כבר יותר מסובך וצריך לדאוג לבידוד וכו'..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים