פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים הכפתור בתפריט כבר לא עובד (קרה לו איזה משהו, אין לי מושג מה וזה לא עושה כלום ) ניסיתי להעביר מגנט לצדדים, למעלה, למטה אבל זה רק גורע יש איזה כפתור בתוך המסך או משהו שיכול לפתור את זה? כי כל הצדדים ירוקים כאלה
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים איך נהיתה לך בעיה של צבעים ממיגנוט???אף פעם זה לא קרה לי ואף פעם לא הייתי צריך ללחוץ על הכפתור הזה deagauss.אתה מעביר מגנטים על המסך בכלל?
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים מחבר מהרמקולים וכאלה דברים, פשוט נתקע כאילו והצבע מוזר בחלק מהמקומות, לחבר שלי עובד ה DEAGAUSS ועושה מן טשטוש כזה ומסדראבל אצלי כלום, שומעים רק תיק כזה וכלום לא קורהניסיתי להעביר ללמעלה כדי להוציא את זה אבל לא הצליחיש דרך?
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים מחבר אין זה לא זהפשוט לפני כמה זמן אח שלי עבר עם כזה מגנט ששמים על המקרר ועשה לי על המסך וניסיתי להוריד את זה עם אותו מגנט וזה נהיה יותר גרוע ועכשיו זה תקוע כי הכפתור הזה לא עובד..
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים LOL...מצטער להגיד לך אבל יש לך אח מפגר : גם אתה לא כל כך הצגת חוכמה כשעברת על זה שוב. לא כל כך הבנתי למה אתה מתכוון בזה שאתה אומר שהכפתור נתקע?
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים מחבר כן זה אח קטן מה אני יעשה...ניסיתי להוציא את זה ע"י להזיז את הכל למעלה או לצדדים, הכפתור לא נתקעכאילו אני מזיז את הגלגלת הזאת ובכפתור שזה אמור לנטרל את המגנוט אז כאילו הוא נדפקהוא לא עושה טשטוש כזה או משהורק מין תיק כזה וזה לא מסדר כלום
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים לנו היה בעיה כזאת בטלויזיה וסידרנו אותה. עכשיו אני לא יודע אם זה יפעל גם על מסכים אבל אתה יכול לנסות.תכבה את המסך ותנתק אותו מהחשמל לאיזה 15-20 דקות ואז תחבר שוב תראה אם זה עזר
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים זה צריך להיות מתוקן עם הזמן...זה יכול לקחת הרבה זמן.יש לטכנאים מכשירים חיצוניים שיכולים לעשות DEAGAUSS חיצוני אם זה מעניין אותך.
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים מחבר השארתי אותו מכובה מחוץ לחשמל לאורך כל הלילה וזה לא עזר, ואני לא מעוניין לקרוא לטכנאים או משהו שאחרי זה אני ישלם להם כסף או לקנות מכשירים יקרים כאלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.