פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים אנשים קניתי מחשב עם לוח אם msiעם ציפ סט של viaמדגםpt800neo-vואני לא יודע איזה דרייברים לעלות לדיסקט בשביל להתקין את ה sataכי יש הרבה ואני לא יודע איזה לבחור אם זה יעזור אני חושב שה sata שלי מסוגvia vt8237בתודה מראש כפיר
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים כי יש הרבה ואני לא יודע איזה לבחור DriverDisk\RAID\Winxpתעתיק מה שיש שם לדיסקט.
פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים הביוס מזהה תדיסק קשיח?נסה תדרייבר הזה (מצורף להודעה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים מחבר אז ככה תודה רבה לך על העזרהניסתי לעלות את שני הדרייברים שיש פה שהעלתה לאתר לדיסקטאני מגיע לשלב לוחץ f6 וזה לא עוזר הוא טוען מהדיסקט ואז רושם לי את הדבר הבאplease insert labeled windows automated system recovery disk into floppy drive press any key when readyוניסתי כל מיני דרייברים לזה ואחרי שהוא לא מזהה מהדיסק אם אני עושה esc הוא רושם לי שיש בעייה או לא קיים הקובץ ntkrnlmp.exeבתודה מראש כפיר
פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים אתה מקבל תהודעה הזאת כיוון שלחצת על F2 ולא על F6ניסתי לעלות את שני הדרייברים שיש פה שהעלתה לאתר לדיסקטאתה צריך להשתמש רק באחד מהם, בהתאם למערכת הפעלה שאתה מתקין,הWIN2K זה ל2000 הWINXP זה לXP
פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים מחבר התכוונתי שניסתי את שניהם והם לא עבדואני מגיע למצב שהוא טוען מהכונן דיסקטים אבל הוא לא מצליחונותן לי תהודעה שרשמתי לך בהודעה למעלההארוכהלא את שניהם ביחד באותו דיסקטאני מדבר שניסתי את 2 התקיות ב 2 דיסקטים וזה לא עבד
פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים התכוונתי שניסתי את שניהם והם לא עבדואני מגיע למצב שהוא טוען מהכונן דיסקטים אבל הוא לא מצליחונותן לי תהודעה שרשמתי לך בהודעה למעלההארוכהלא את שניהם ביחד באותו דיסקטברור את זה כבר ידעתיאני מגיע למצב שהוא טוען מהכונן דיסקטים אבל הוא לא מצליחונותן לי תהודעה שרשמתי לך בהודעה למעלהכמו שכבר אמרתיאתה מקבל תהודעה הזאת כיוון שלחצת על F2 ולא על F6
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.