עבור לתוכן

מזה Hz

Featured Replies

פורסם

שלי עומד על 60 אין לי מושכ מזה ומה זה עושה על כמה כדי לשים את זה?

הכרטיס מסך שלי זה

gigabyte radeon 9550 128mb 64bit

פורסם

זה המהירות ריענון של המסך. שים את זה על כמה שיותר

פורסם

זה המהירות ריענון של המסך. שים את זה על כמה שיותר

הכי הרבה שהמסך שלך תומך

פורסם

Hertz- יחידת מידה (תדר) לקצב פולסים חשמליים בשניה העוברים במעגל חשמלי.

פורסם

hz 1 = מחזור אחד בשניה, כלומר הרץ מתאר מחזורים של "פעולה" אחת ממושכת שחוזרת על עצמה. בהקשר הזה זה מתאר את מספר הפעמים שהתמונה על גבי המסך מתחלפת.

Hertz- יחידת מידה (תדר) לקצב פולסים חשמליים בשניה העוברים במעגל חשמלי.

להרץ אין שום קשר לחשמל, גם לגלי קול יש תדירות שנמדדת בהרצים, אתה יכול להקפיץ כדור בקצב שווה ולמדוד את תדירות הקפיצות שלו בהרצים.

פורסם

Hz או בעברית הרץ זהו מדד לתדירות. 1HZ זהו בעצם ארוע אחד בשניה. מחשבים נמדדים כיום ב GHZ (מיליון הרץ). יש לו חשיבות רבה במדידה של הרבה דברים, לא ניכנס לזה פה.

אתה מדבר מן הסתם על תדירות העבודה של המסך שלך שכרגע עובד על 60HZ. ובכן, זהו בגדול פעם לא היתה ברירה וכולנו נאלצנו לסבול , היום אין עוד צורך. 60 הרץ גם גורם לעומס על העיניים (מה שיכול לגרום ליותר נזקים אפשריים וגם מקשה להתסכל על המסך לאורך זמן), וגם משחקים שרצים מהר יותר מזה לא יראו טוב יותר.

כל הכרטיסים משנת 2000 (וגם שלך) מסוגלים להוציא יותר, השאלה עד כמה המסך שלך יכול להגיע (זה גם תלוי ברצזולוציית עבודה שלך).

אני עובד היום על 100HZ זה המקסימום שאני יכול להגיע, אבל כמה שיותר עדיף.

כדי לשנות, תלכו להגדרות מסך של הוינדוס וב ADVANCED, תשנו את ה REFRESH RATE שם לכמה שהוא נותן לכם יותר גבוהה.

שימו לב שיש סיכוי שזה לא יעבוד, כי המסך שלכם לא יכול להגיע למהירות הזו, במקרה זה לחצו ESC ותשנו את זה קצת פחות עד שזה יעבוד (כל מסך נורמלי היום אמור לתת יותר מ 85)

פורסם

אני עובד היום על 100HZ זה המקסימום שאני יכול להגיע, אבל כמה שיותר עדיף.

כמו שיותר עדיף "לעין האנושית" אבל פוגע בשפופרת ובבקר הCRT של המסך. ברוב המסכים אין ריצוד מעל ל75hz ככה שאין סיבה לעבוד מעבר לזאת, במיוחד ברזולוציות גבוהות אם רוצים לדאוג שהמסך יחזיק הרבה שנים.

פורסם

רק שתדע שאם יש לך מסך LCD (מסך דק), אז קצבי הרענון לא משנים.

פורסם

דבר ראשון אם יש לך LCD אז כמובן שזה שונה מCRT בגלל צורת העדכון השונה של המסך.

דבר שני, למה זה פוגע בבקר ? (אולי בשפורפרת). לכל מסך נורמלי מהשנים האחרונות (יש לו DCC) שאומר למחשב עד כמה הוא יכול להגיע, וכשבונים את המסכים שמים להם הגבלה, ככה שכל עוד זה עובד למיטב ידעתי זה לא אמור לגרום לנזקים (יש לי את ה MAG שלי כבר כמה שנים).

פורסם

לי אישית קשה להביט במסך בתדר של פחות מ 85 הרץ..

פורסם

תתקין דריוורים מתאמים

זה לא הגיוני שהמסך שלך יתמוך עד 60

ואם כן

תחליף מסך חבל על העיינים

פורסם
  • מחבר

יש לי מסך של lg e700b זה לא דק אבל אחלה מסך

ויש לי עד 200Hz

פורסם

מחשבים נמדדים כיום ב GHZ (מיליון הרץ).

אתה מתכוון מליארד

מגה זה מליון

גיגה זה מליארד

פורסם

טעות לעולם חוזרת.. צודק.

פורסם
  • מחבר

על כמה לשים אותו?? יש לי עד 200

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים