עבור לתוכן

מפרט לחבר ב 10K בלי מסך תנו דעות עליו.

Featured Replies

פורסם

X800XT PE נמכר בעיקר כAGP, זו לא בעיה

• תגובות 33
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הDFI טוב בהרבה מאשר כל לוח אחר לסוקט הזה, והוא ברמת המחירים שדומה להרבה לוחות אחרים

התוספת על המעבד שווה את זה, כי הוא מקבל מעבד טוב בהרבה שהרבה יותר יתאים לכרטיס מסך שלו בתוספת מחירים שממש שווה את זה בתקציב הזה. עלייה ל3400 היא מאוד מחוץ לתקציב, ולקיחת הDFI יכולה יותר מלפצות על ההבדל

במפרט high end לא לוקחים חלקים ממוצעים, שאתה רגיל להציע למפרטים של 4000 שקל, מפרט כמו שאתה רגיל להציע ימות הרבה יותר מהר מאשר מה שהוא ייצא איתו כאן

שטויות במיץ בורקס. איזה הבדל כבר יעשו הלוחות המפוצצים. ההבדל בביצועים בין הלוחות יהיה קלוש והוא בחיים לא ירגיש אותו. 3400 יעשה הבדל הרבה יותר גדול. ועוד בלי OC. לא הייתי קורא ללוח של איפוקס 8KDA3J לוח ממוצע. מה זה לוח לאינטל עם ציפסט VIA? אתה משלם על פיצ'רים ויכולות OC. בזבוז כסף משווע. ועל איזה היי אנד אתה מדבר? מה הוא לוקח FX55?

אינטרגל\אגטרל מה לא נותנים כלום? חחח, חאלאס עם זה. זה לוח עם המון פיצ'רים, יציבות, יכולות תאימות ולא נדבר על זה שהוא הלוח היחיד שרץ עם 3 סטיקים של זיכרון באופן נורמלי :kopfpatsch:

כנ"ל. פיצ'רים שלא ישתמשו בהם. 3 סטיקים?יציבות - לא שמעתי על לוחות עם NF3 כמו האיפוקס או ה MSI פלטינום שעושים בעיות יציבות. ההיפך. לא שהלוח לא טוב, אבל אם הוא לא מתכנן OC רצחני, שלשמו פותח ה DFI, כדאי לשים את הכסף במקום אחר.

בהפרש בין הלוחות +עוד כמה שקלים שניתן לקבל מהנגן DVD המיותר הוא יכול לעלות ל 3400 שעולה 1960 בנועה.

פורסם

הויכוח הזה חסר סיכוי, לא נראה לי שאי פעם נגיע להסכמה, אני פורש

פורסם

אינטגרל צודק!!!

מה יש לכם ממנו !

DFI זה כאלו שיש להם הרבה כסף לזרוק ושהולכים לעשות איזה OCקים מטורפים.

ולדעתי בכלל עדיף לקחת את ה 3500+ מאשר ה 3400+ ו להתקדם כבר לסוקט החדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים