פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים אני מנסה ליצור קיצור דרך שיפעיל 2 תוכניותאז אני נכנס להגדרות ורושם"c:\...", "c:\..."אבל זה לא עובד כמו שתיכננתי...כלומר רק התוכנית הראשונה עובדתמישהו יודע איך הסינטקס הנכון?
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים נסה לשים & בין שתי הפקודות. לדוגמא:Notepad & MSPaintעובד רק ב-2000 ו-XP.
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים סליחה, לא קראתי את השאלה מספיק טוב. חשבתי שאתה מדבר על Command-Line. נסה להשתמש בקובץ Batch.
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים תיצור קובץ טקסט.תרשום בו את הpath של שני הקבצים.למשל:@C:\1\1\2.exe@C:\2\2\2.exeתשמור תשנה את הסיומת שלו ל*.bat ותריץ.
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים מחבר האמת בהתחלה דיברתי על הקומנד לייןעשיתי את זה ב BATאבל רק נפתח לי חלון של דוס לשניה ולא קורה כלוםאיך אני מפריד בין שני הפקודות??
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים כלום, אנטר רווח זה לא משנה. אתה יכול לנסות גם את פקודת call וstart, ניסיתי את זה ואצלי זה תקין. עוד עזרה אתה יכול לנסות למצוא בגוגל. http://www.google.co.il/search?sourceid=navclient&ie=UTF-8&q=batch+file+commands
פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים מחבר טוב אני כנראה ממש דיסלקטאני רושם C:\Program Files\Messenger Plus! 3\MsgPlus.exeC:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exeמה לא בסדר? הרווחים?
פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים כן. הרווחים לא תקינים. שים את כל הפקודה בין גרשיים (כמו "c:\program files\msn messenger\msnmsgr.exe").
פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים מחבר מגניב זה עובדאבל עוד 2 שאלותא. אחרי שהתוכניות עולות החלון של הדוס לא נסגר (מה הפקודה לסגור אותו בכוח?)ב. אני יכול לשנות לו את ה אייקון (בלי קיצור דרך?)
פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים א. אחרי שהתוכניות עולות החלון של הדוס לא נסגר (מה הפקודה לסגור אותו בכוח?)תוסיף את הפקודה Start לפני כל פקודה ("Start "c:\program files\msn messenger\msnmsgr.exe)ב. אני יכול לשנות לו את ה אייקון (בלי קיצור דרך?)את הצלמית של הקובץ Batch אתה לא יכול לשנות (מבלי לשנות צלמיות של כל קבציי Batch), רק ת'צלמית של הקיצור דרך. וזה, כמו כל קיצור דרך אחר, דרך המאפיינים שלו.
פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים מגניב זה עובדאבל עוד 2 שאלותא. אחרי שהתוכניות עולות החלון של הדוס לא נסגר (מה הפקודה לסגור אותו בכוח?)ב. אני יכול לשנות לו את ה אייקון (בלי קיצור דרך?)א. exitב. לא. אתה יכול לשנות את האייקונים לכל הקבצי BATCH, בעזרת שינוי הגדרות סיומת.
פורסם 2004 באוקטובר 3021 שנים מחבר ה START פותח לי עוד חלון ובכלל לא מעיל את התוכנה(וגם לא סוגר אותה)וה exit גם לא עובד.. :-\
פורסם 2004 באוקטובר 3121 שנים מחבר בטח"C:\Program Files\Messenger Plus! 3\MsgPlus.exe""C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe"exit
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.