פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים איזה מבול היה בלילה... פיי2 הפסקות חשמל שכיבו לי את המחשב והייתי חייב לנתק לשנייה מהחשמל ולחבר אותו שוב כדי שיעבודושתי קפיצות שלא כיבו אותו רק תקעו אותוצריך לפחד או משהו? :-\יש לי ספק antec truepower 480w
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים כרגע חזרתי מתל אביב,היתי צריך להפגש שמה עם מישהו ב8 אז יצאתי ב6:50 בשביל להגיע לשמה. לא חשבתי שהכביש לח כול כך,אז נסעתי בערך 120 פתאום אני בא לעצור אני לוחץ על הברקסים אני שם לב שהמכונית ממשיכה להחליק ואני כזה אבל הכול היה בסדר בסופו של דבר.. מסקנה: צריך להחליף צמיגים
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים כן, כמו שאמרו קודם, מה שהכי מסוכן זה השמן שהצטבר בקיץ, ועם הגשמים הראשונים כל השמן צף על הכביש, והכביש נהיה מאוד מחליק... אבל אתמול, פעם ראשונה שהפעלתי את הווישרים ;D ווהוו
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים אכן וגם זה יותר מסוכן בגלל שירדו רק טיפות.הכביש לח ומלא בשמן.בקיצור להזהר.
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים ידעתי שיהיה משתלם לשים ת'פוך השווה אתמול!הגינה שלי אוכלת הרבה מים ברגע זה, ירושלים פשוט מוצפת.קיץ We miss you!!!! :'(
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים הדיון פוצל.כל מה שקשור להפסקות חשמל, UPS וכו' - נא לא להגיב פה אלא בדיון הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.