עבור לתוכן

היורה הגיע

Featured Replies

פורסם

עונת האוברקלוק :yelclap:

חחח...מה שבאתי לכתוב :xyxthumbs:

• תגובות 50
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:pissed:לא :pissed:אוהב :pissed:הפסקות :pissed:חשמל :pissed:מזדיינות :pissed:

U.....UP.....UPS!

פורסם

למה לי לבזבז כסף בשביל חצי שעה מצטברת בשנה?

חצי שעה? שניה אחת והמחשב יכול ללכת טוטאל - לוס!

פורסם

במדינה הזו שום דבר לא מבורך

הכל מקולל.

:'( :-[ :nixweiss::(

פורסם

בלוד יורד הרבה גשם (ישששששששש :jump:)

יש פה עוד לודאים? פששש...חחח יפה..חשבתי אני יחיד ומיוחד...טוב נו...ואכן ירד גשם עצבני

פורסם
  • מחבר

טוב אני רואה קיבלתי טונה תגובות במכה אז שנה מבורכת לכולם תתחילו לעלות מתח! יאלה אוברקלוק סוף סוף !

ובקשר לגשם כאן בהרצליה היה מבול לא יודע מה איתכם ובקשר לups אני באמת צריך אחד אפשר המלצה למשהו טוב?

פורסם

אוף זה מסוכן איך האוטו מחליק נסעתי מקודם ממש בזהירות אבל האוטו מחליק מכלום תיזהרו אני אומר לכם כל טיפת גז והאוטו דופק חליקה זה בגלל כל השמן שהצטבר בקיץ ועכשיו עם הגשם הראשון הכביש הופך להיות הרבה יותר מסוכן אז קחו לצומת לבכם :xyxthumbs:

פורסם

טוב אני רואה קיבלתי טונה תגובות במכה אז שנה מבורכת לכולם תתחילו לעלות מתח! יאלה אוברקלוק סוף סוף !

ובקשר לגשם כאן בהרצליה היה מבול לא יודע מה איתכם ובקשר לups אני באמת צריך אחד אפשר המלצה למשהו טוב?

האל פסק של אדוויס יהיה הימור מוצלח.. הם נותנים שירות עד הבית לפחות לרוב הדגמים שלהם... אמינות מוכחת (יש לי אחד שחי כבר כמה שנים טובות ועדיין שומר את המחשב עובד במקרה של הפסקת חשמל)

תקנה לפי התקציב שלך... אני שומר על שני מחשבים ומסך LCD 18 אינץ' עם האל פסק של 700VA

פורסם

חצי שעה? שניה אחת והמחשב יכול ללכת טוטאל - לוס!

זה יותר קשור בספק של המחשב מאשר UPS

UPS בכלל יכול להציל אתה מחשב במקרה של ברק?

לא נראהלי... מכת ברק מקפיצה אתהמתח פשוט ושורף את המחשב.... UPS זה סתם אם יש הפסקת חשמל משאיר את המחשב דולק

פורסם

בגלל זה כיף לעשות צלחות!!!

פורסם

זה יותר קשור בספק של המחשב מאשר UPS

UPS בכלל יכול להציל אתה מחשב במקרה של ברק?

לא נראהלי... מכת ברק מקפיצה אתהמתח פשוט ושורף את המחשב.... UPS זה סתם אם יש הפסקת חשמל משאיר את המחשב דולק

ממכת ברק רק אלוהים יציל אותך... המטרה של אל פסק למנוע כיבוי פתאומי של המחשב (שעלול לגרום לקריסה טוטאלית של ה WINDOWS או במקרה הגרוע יותר נזק לחומרה).האל פסק גם סופג זעזועים במתח החשמל (עליות וירידות.. שינויי תדר סביב ה 50Hz ) ובכלל מעביר חשמל "נקי" יותר לספק של המחשב.

פורסם

עונת האוברקלוק :yelclap:

באנגלית זה נשמע יותר טוב...

וסוף סוף אני אוכל לנסוע בגשם עם המכונית שלי

אני הכי אוהב לעשות עם הוישרים כשיש גשם 8)

אבל מצד שני יהיה פקקים... :s07:

פורסם

יאייייייייי!! :D ;D :);) אני מת על גשם וחורף והכול חוץ מהפסקות חשמל והצטננות .. למרות שאני יותר חולה בקיץ מאשר בחורף.

חוץמזה היוםהולדת שלי בחורף! יאייי :yelclap: איזה כיף שבא ה"חורף".

פורסם

אוף זה מסוכן איך האוטו מחליק נסעתי מקודם ממש בזהירות אבל האוטו מחליק מכלום תיזהרו אני אומר לכם כל טיפת גז והאוטו דופק חליקה זה בגלל כל השמן שהצטבר בקיץ ועכשיו עם הגשם הראשון הכביש הופך להיות הרבה יותר מסוכן אז קחו לצומת לבכם  :xyxthumbs:

אתה מספר לי ? כמעט עשיתי הכרות קרובה עם רכבת קומותיים אתמול בבוקר ! :screwy: זה היה בעיקרון לפני שירד גשם אבל ירד קצת טל בלילה

חבר שלי כמעט השתין במכנסיים :lol: מזל שזה היה האוטו החדש ... אם זה היה האוטו הישן :kopfpatsch:... לא טוב

פורסם

חורף זה כיף

רגע..אם יש קפיצת חשמל מאיזה ברק במקרה...ויש לי ספק ג'נרי, סביר להניח שהוא ישרף

אבל גם ההרדיסקים המעבד וכל הרכיבים ישרפו בגלל זה?

חייב תשובה דחוף, אם זה ישרוף תהרדיסק אני קונה כבר היום הרדיסק לגיבוי קבצים.

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים