פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים יאי אפשר יהיה לעשות קצת צלחות דרך אגב ישבתי בחדר שלי בדיוק הסתובבתי על הכיסא לקחת את הנגן פתאום עבר לי כמה מטרים ליד החלון ברק ענק!! ואני כזה:
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים תגידו אם כבר מדברים על החוף והשפעותיוהשקעים עם המנורה האדומה(נגד ברקים)שווים משהו או שזה הכל עבודה בעיינים?
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים למה לי לבזבז כסף בשביל חצי שעה מצטברת בשנה? כי אתה לא אוהב הפסקות חשמל...?
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים תגידו אם כבר מדברים על החוף והשפעותיו השקעים עם המנורה האדומה(נגד ברקים) שווים משהו או שזה הכל עבודה בעיינים? אתה מדבר על מנורות החרום במקלטים?
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים בכפר-סבא כבר אתמול ירד גשם,איזה כיף מקווה שזו תהיה שנה מבורכת. במדינה הזו שום דבר לא מבורך הכל מקולל.
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים לא לא יש כזה מפצל עם מנורה אדומה באמצעאחי...אם אתה מתכוון לזה עם המפסק האדום הזה...זה סך הכל מפצל... לא יותר...
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים אני לא בטוח שהבנתי על מה אתה מדבר...יש כאלה עם כפתורזה מפצלוכשאתה מחבר הכפתור דולק באדום וזה גם מפסק הדבר האדום הזהויש כאלה שזה גם מפצל עם משהו אדום כזה (עגול בד"כ) שזה רק אומר שזה מחובר לחשמל "זמין" (יש מתח).
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים ידוע לכם שאם סופרים את מספר השניות מהרגע שראינו את הברק, ועד הרגע ששמענו אותו, מכפילים את המספר ב- 333 (m per sec), מקבלים את המרחק מאיתנו שבו הברק נוצר... פעם ראיתי תוכנית בנשאונל ג'אוגרפיק על אנשים שמתו/ נפגעו כתוצאה מפגיעה ישירה של ברק... זה מ-ז-ע-ז-ע... יש כאלה שהפכו להיות משותקים, אם לא מתו...זה זרם חשמלי אדיייייר.....וזה גורם לתופעות משונות..
פורסם 2004 באוקטובר 2821 שנים שמעתי... אני מכיר מישהו שבן דוד שלו מת מפגיעת ברק... זה ממש מחריד... לגבי השניות... תספרו כמה שניות עוברות מהרגע שראיתם את הברק עד ששמעתם - זה כמה קילומטרים נמצא הברק ממכם מהנקודה בה הוא פגע בקרקע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.